rmn cardiologie clinica RMN bucuresti - biomedscan.

Descopera tarifele RMN pe care le oferim în clinicile noastre !

Vezi pret RMN 1.5 Tesla / 3 Tesla

Daca ai nevoie de o programare RMN, o poți face usor la noi pe site sau prin telefon !

rmn bucuresti medic radiolog Biomed Scan Cardiologie RMN Ecografie

CA 19-9, CA 125, CA 15.3 și CEA sunt markeri tumorali care pot fi măsurați în sângele unei persoane pentru a ajuta la diagnosticarea și monitorizarea unor tipuri de cancer. Acesti markeri tumorali sunt proteine produse de anumite tipuri de celule canceroase și pot fi detectate în sânge în cantități crescute atunci când un pacient dezvolta tumori maligne.

CA 19-9 este un marker tumoral care poate fi detectat în cazul cancerului pancreatic, cancerului de vezică urinară și a altor tipuri de cancer.

CA 125 este un marker tumoral care poate fi detectat în cazul cancerului ovarian, dar poate fi, de asemenea, prezent în sânge în alte tipuri de cancer, cum ar fi cancerul de sân sau cancerul de plămân.

  • CA 15.3 este un marker tumoral care poate fi detectat în cazul cancerului de sân.

  • CEA (antigenul carcinoembrionar) este un marker tumoral care poate fi detectat în cazul cancerului colorectal, dar poate fi, de asemenea, prezent în sânge în alte tipuri de cancer, cum ar fi cancerul de plămân sau cancerul de stomac.

Este important de reținut că markerii tumorali nu sunt utilizați în mod exclusiv pentru diagnosticarea cancerului și că rezultatele testelor de markeri tumorali trebuie interpretate în contextul întregului istoric medical al unei persoane și împreună cu alte tipuri de investigații, cum ar fi examinarea fizică, imagistica prin rezonanță magnetică (IRM) și biopsia.

Profil Diabet

Profil Reumatic

Profil Hormonal Femei

Profil Renal

Profil Urologic

Profil Hormonal Barbati

Profil Hepatic

Profil Gastric

Profil Tiroida

Profil Cardiac

Biomed Scan Recenzii

Recenzii Clinica Biomedscan
Recenzii Clinica Biomedscan