• CEA (Antigenul carcinoembrionar)
  • PSA total (Antigenul specific prostatic)
  • CA 19-9 9 (Marker tumoral)
  • AFP (Alfafetoproteina)

CEA (antigenul carcinoembrionar) este o proteina care se poate găsi in anumite tipuri de cancer. Este frecvent utilizat ca marker pentru a ajuta la diagnosticarea si monitorizarea unor tipuri de cancer, inclusiv cancer de colon, rectal si pancreatic.

PSA (antigenul specific prostatic) este o proteina produsa de glanda prostatica. Este frecvent utilizat ca marker pentru a ajuta la diagnosticarea si monitorizarea cancerului de prostata. Nivelurile de PSA din sange pot fi crescute la barbati cu cancer de prostata, dar pot fi crescute si la pacienții cu alte afectiuni, cum ar fi hiperplazia benigna a prostatei (HBP) sau prostatita.

CA 19-9 este o proteina care este frecvent utilizata ca marker pentru a ajuta la diagnosticarea si monitorizarea unor tipuri de cancer, inclusiv cancer pancreatic si gastrointestinal.

AFP (alfafetoproteina) este o proteina produsa de ficat si alte tesuturi din organism. Este frecvent utilizata ca marker pentru a ajuta la diagnosticarea si monitorizarea unor tipuri de cancer, inclusiv cancer de ficat si testicular.

Clinica BiomedScan Recenzii

Recenzii Biomedscan
Biomedscan Recenzii