rmn cardiologie clinica RMN bucuresti - biomedscan.

Cardiologie

Descopera Tarifele Cardiologie pe care le oferim în clinicile noastre !

Vezi Tarife Cardiologie

Daca ai nevoie de o programare Cardiologie, o poți face usor la noi pe site sau apelează-ne, iar noi te ajutăm cu restul .

cardiologie, inima

Servicii și Tarife

PACHET CARDIOLOGIE

consultatie+ ecografie+ ekg+ pulsoximetrie

350 lei

CONSULTATIE INITIALA 

include investigație EKG

199 lei

ECOGRAFIE CARDIACA

249 lei

ECOGRAFIE CAROTIDIANA DOPPLER

consultatie+ ecografie+ ekg+ pulsoximetrie

249 lei

HOLTER TENSIUNE 24H

170 lei

HOLTER TENSIUNE 48H

320 lei

HOLTER EKG 24H

170 lei

HOLTER EKG 48H

320 lei

HOLTER EKG 72H

450 lei

HOLTER EKG 7 ZILE

870 lei

EKG CU INTERPRETARE

100 lei

PULSOXIMETRIE

 40 lei

CONSULTATIE CONTROL

 80 lei

Clinica BiomedScan Recenzii

recenzii biomedscan titan

Medicii Noștrii Cardiologi

DR. MARGHESCU VALENTIN

Medic Specialist Cardiologie

Membru al Societății Române de Cardiologie, al Societății Europene de Cardiologie, Asociației Europene de Imagistică Cardiovasculară, Asociației Europene de Insuficientă Cardiacă, Asociației Europene de Aritmii

DR. IVANESCU ANDREEA

Medic Specialist Cardiologie

Membră în Societatea Română de Cardiologie, competență ecografie cardiacă.

 

DR. GEORGESCU CAMELIA

Medic Specialist Cardiologie

Membră a Societății Române de Cardiologie, a Societății Franceze de Cardiologie, a Societății Europene de Cardiologie, a Asociației American Heart Association și asociat internațional în American College of Cardiology

DR. MARIN GEORGIANA GABRIELA

Medic Specialist Cardiologie

Membră a Societății Române de Cardiologie, a Societății Europene de Cardiologie, a Grupului de Lucru de Ecocardiografie și alte Metode Imagistice și a Societăţii Române de Hipertensiune arterială

Servicii Medicale BiomedScan

Cardiologie : Intrebări Frecvente

Care este diferența dintre Consultație inițială (EKG inclus) și Consultație control?

Care este diferența dintre Consultație inițială (EKG inclus) și Consultație control?

Consultația inițială este cea la care vă prezentați prima dată pentru evaluarea stării de sănătate a inimii dvs. și prescrierea unui tratament, dacă este cazul. Consultația inițială include și un EKG (Electrocardiogramă).

Consultația pentru control este consultația la care vă prezentați după 30-60 de zile de la consultația inițială, pentru evaluarea evoluției stării de sănătate în urma tratamentului prescris.

Care este diferența dintre Consultație inițială (EKG inclus) și Consultație control?

Ecografia inimii (cunoscută sub numele de ecografie cardiacă sau ecocardiografie) este o investigație imagistică noninvazivă și nedureroasă care implică o evaluare a inimii folosind ultrasunete ce oferă imagini fixe. Aceste imagini permit medicului cardiolog să vizualizeze (cu ajutorul unei sonde exterioare plasată pe peretele toracelui) dimensiunea cordului, afecțiunile valvulare, afecțiuni congenitale precum și alte probleme cardiace. Ecografia de inimă este recomandată pentru stabilirea diagnosticului oricărui pacient cardiac.

Ce presupune o Electrocardiogramă (EKG)?

Electrocardiograma (pe scurt EKG) este o investigație care înregistrează semnalele electrice emise de inimă. Cu ajutorul ei, medicii pot descoperi anomalii ale pulsului, manifestări care pot indica probleme medicale grave, care trebuie tratate urgent. Este un test simplu, nu este dureros și durează mai puțin de 10 minute.

Fiecare bătaie a inimii emite un mic semnal electric care determină contracția regulată a mușchiului cardiac. În acest fel, sângele poate să circule de la inimă spre restul organelor. Monitorizarea acestor impulsuri se face cu un aparat special numit electrocardiograf. Cu acesta se face investigația numită EKG. Semnalele electrice sunt înregistrate prin plasarea pe piele a unor electrozi.

Cu ajutorul EKG-ului pot fi diagnosticate mai multe tipuri de tulburări de ritm cardiac (aritmii), care dacă nu sunt descoperite și tratate din timp, vor progresa rapid și vor conduce la probleme cardiace grave, putând pune în pericol viața pacientului. Un simplu EKG vă poate salva viața!

Ce investigații de cardiologie se pot face la Biomedscan?

Efectuăm următoarele servicii & investigații cardiologice:

Pachet cardiologie

Consultație inițială cardiologică

Ecografie cardiacă

Ecografie carotidiană (Doppler)

Holter TA 24 h

Holter EKG 24 h, 48 h și 72 h

EKG cu interpretare

Pulsoximetrie

Consultație control

Ce este Pulsoximetria?

Pulsoximetria este o procedură simplă și noninvazivă, utilizată pentru măsurarea nivelului de oxigen (saturația oxigenului) în sânge.

Saturația oxigenului trebuie să fie mai mare de 95%. Saturația oxigenului în sânge se măsoară cu ajutorul pulsoximetrului.

Ce este o ecografie cardiacă?

Ecografia inimii (cunoscută și că ecografie cardiacă sau ecocardiografie) este o investigație imagistică neinvazivă și nedureroasă care implică o evaluare a inimii folosind ultrasunete ce oferă imagini fixe. Aceste imagini sunt obținute cu ajutorul unei sonde exterioare ce se aplică pe toracele pacientului și permit medicului cardiolog să vizualizeze dimensiunea cordului, afecțiuni valvulare, afecțiuni congenitale precum și alte probleme cardiace. Ecografie cardiacă este recomandată pentru stabilirea diagnosticului oricărui pacient cardiac.

Ce include pachetul cardiologic complet?

Consultație cardiologică

Ecografie Cardiacă

Ekg (electrocardiogramă) cu interpretare

Pulsoximetrie

Articole medicale