inima

Servicii cardiologice
de înaltă performanță

medic

Medici cardiologi
empatici și dedicați

Monitorizare Holter

Monitorizare Holter

EKG si Holter TA

electrocardiograma

Ecografie cardiaca
si doppler carotide

cardiologie bucuresti

PACHET CARDIOLOGIE

Ai intrebări?
Apasă aici pentru răspunsuri.

MEDICI CARDIOLOGI BUCURESTI

dr. valentin marghescu

Dr. Marghescu Valentin

Medic Specialist Cardiologie

Membru al Societății Române de Cardiologie, al Societății Europene de Cardiologie, Asociației Europene de Imagistică Cardiovasculară, Asociației Europene de Insuficientă Cardiacă, Asociației Europene de Aritmii

dr. nita adela

Dr. NIȚĂ-CÎRSTEA ADELA

Medic Specialist Cardiologie

Membră în Societatea Română de Cardiologie, competență ecografie cardiacă.

dr. andreea ivanescu

Dr. Ivanescu Andreea

Medic Specialist Cardiologie

Membră a Societății Române de Cardiologie, a Societății Europene de Cardiologie și a Asociației Europene de Imagistică Cardiovasculară

dr. camelia georgescu

Dr. Georgescu Camelia

Medic Specialist Cardiologie

Membră a Societății Române de Cardiologie, a Societății Franceze de Cardiologie, a Societății Europene de Cardiologie, a Asociației American Heart Association și asociat internațional în American College of Cardiology

dr. marin georgiana

Dr. Marin Georgiana Gabriela

Medic Specialist Cardiologie

Membră a Societății Române de Cardiologie, a Societății Europene de Cardiologie, a Grupului de Lucru de Ecocardiografie și alte Metode Imagistice și a Societăţii Române de Hipertensiune arterială

TARIFE COMPLETE CARDIOLOGIE

cabinet cardio

Pachet cardiologie

Include consultație + ecografie + EKG + pulsoximetrie

Consult Cardiologie inițial

Include investigație EKG

Ecografie cardiacă

Ecografie carotidiană Doppler

Holter tensiune 24h

Holter tensiune 48h

Holter EKG 24h

Holter EKG 48h

Holter EKG 72h

Holter EKG 7 zile

EKG cu interpretare

Pulsoximetrie

Consultație tip control

Referat Medical – Comisie Expertiză

390 Lei

 

219 Lei

269 Lei

269 Lei

190 Lei

340 Lei

190 Lei

340 Lei

470 Lei

890 Lei

120 Lei

60 Lei

100 Lei

410Lei

Programează-te acum 0219967
ecografie biomed scan

Ce spun Pacienții noștri

 

Vasilica C.

Local Guide · 95 de recenzii
 
 
Bună ziua! Datorită unei mici neînțelegeri din partea mea și a unor persoane de la ghișeul de primire, s-a ajuns la acea postare nefericită. Cu bunăvoința domnului manager și a doamnei doctor cardiolog, totul s-a rezolvat. Pe această cale, le mulțumesc din suflet pentru tot ce au făcut. Mergeti cu toată încrederea, pentru că există un personal de mare profesionalism. Vă mulțumesc!
 

Sayedh-Nadia B.

Local Guide · 23 de recenzii
 
 
Vin aici o dată la câteva luni, iar de fiecare dată fetele de la recepție sunt foarte drăguțe și amabile și te ajută cu ceea ce ai nevoie. Doamna doctor cardiolog Adela Cristea chiar este un medic cum rar mai găsești în ziua de azi, îmi place cum se poartă cu mine explicând totul pe înțelesul meu, iar felul ei de a vorbi cu mine îmi insuflă forța și puterea de care am nevoie. Vă mulțumesc!
 
 

Christa W.

Local Guide · 16 recenzii
 

Recomand această clinică tuturor celor care își doresc să interacționeze cu o echipă de oameni profesioniști și pasionați de meseriile lor. Aici veți găsi compasiune și empatie la cel mai înalt nivel. Mulțumesc echipei care m-a ghidat și însoțit pe parcursul unei examinări complicate cu substanță de contrast. Timp de o oră am fost examinată și atent supravegheată. Vă mulțumesc!

 

Hortensia O.

Recomand pentru program - eu am fost duminică după-amiaza, amabilitatea și pregătirea personalului tânăr, prețuri convenabile. Am primit mesaje înaintea investigației pentru a-mi aminti de programare și, chiar cu câteva minute înainte de a ajunge la ei, m-au sunat să se asigure că mă descurc, știind că vin de la Ploiești. Investigația (RMN genunchi) a durat 25 de minute, iar în total, cu completarea formularelor necesare și cu înmânarea CD-ului + poze, am stat circa 1 oră.

 

Ruxandra-Maria N.

Pot descrie totul în superlativ ! Mulțumesc, Biomed Scan, pentru experiența plăcută pe care am avut-o în clinica voastră. Personalul este extrem de bine pregătit și amabil, iar serviciile oferite sunt impecabile! Am efectuat o investigație RMN și pe parcursul întregii proceduri am fost încurajată și totul a decurs fără probleme.

Este o clinică de top, cu o echipă de profesioniști, pe care o recomand cu toată încrederea!

 
 

Andreea B.

Local Guide · 33 de recenzii
 

Este a doua oară când ajung la ei.

Foarte mulțumită! Sunt și o persoana claustrofoba și mi s a permis ca soțul sa intre înăuntru, chiar sa mă țină de mana ☺️🫣.

Cu biletul de trimitere aici faci totul gratuit, foarte convenabil, in alte părți nu scapi fara 450 de lei.

Voi mai reveni daca va mai fi nevoie.👍👍👍 …

 

Gheorghe S.

 
Recomand ! Soția mea a făcut un RMN la locația din strada Racari și am fost extrem de mulțumiți de experiență. Echipa de profesioniști a fost excelentă, iar fetele de la recepție au fost drăguțe și amabile. Domnul de la aparatul RMN a fost empatic și foarte amabil.
În ceea ce privește prețurile, acestea sunt rezonabile în comparație cu alte clinici.
 
 

Adrian Marius U.

 
Servicii prompte și profesioniste. Personalul oferă indicații folositoare și foarte amabil.
 
Decontarea prin CNAS se face prin programare cu cel puțin 6 săptămâni înainte, având biletul de trimitere.
Contracost, am reușit să mă programez pentru ziua următoare, foarte rapid.
 

Petre Liana

 
Este a treia oară când apelez la serviciile lor și sunt foarte mulțumită. Aparatura performantă, oameni dornici să te ajute, prețuri foarte corecte, programări rapide și punctualitate. Toate acestea sunt extrem de importante pentru mine!
 
Îi recomand cu încredere!
 

Florin Panescu

Mulțumesc întregii echipe BiomedScan, atât fetelor de la recepție cât și medicilor, pentru profesionalismul, serviciile excelente și respectul cu care v-ați tratat fiecare client în parte. Este a 4-a oară când apelez la serviciile voastre și sunt extrem de mulțumit. Personalul este prietenos și reușește să reducă temerile legate de claustrofobie. De asemenea, rezultatele scanării sunt interpretate corect într-un timp relativ scurt.

 
Recomand cu toată încrederea BiomedScan
 

Aylin Z.

O clinică bună și personal dragut. M-am programat la Cardiologie aseară și astăzi am făcut consultul. Mulțumiri doamnelor de la recepție pentru programarea făcută și mulțumiri domnului doctor Marghescu de la Cardiologie! Un medic bun, consult complet. Preț excelent în comparație cu alte clinici. O clinică mare și foarte curată.

 
 
Recomand!
 

Chiricioiu Ana-Maria

Recomand cu toată încrederea. Personalul foarte amabil și plini de profesionalism. Am sunat miercuri seara și am făcut rmn cerebral cu bilet de trimitere sambata dimineața.
 
Deși nu am plătit nimic s au comportat exemplar și totul a decurs foarte repede, am primit cd ul și filmul rmn ului pe loc, urmând sa primesc interpretarea rezultatului pe mail în câteva zile.
Va mulțumesc frumos. Cu siguranță am sa mai revin în aceasta clinica.
 

Dragoș S.

Experiența pe care am avut-o a fost una foarte plăcută. Informațiile prezentate cu meticulozitate și amabilitatea angajaților denotă experiența acestora. Din momentul în care am ajuns la recepție și până la finalizarea vizitei mele am fost primit într-o atmosferă plăcută unde mi s-au prezentat și explicat toate informațiile de care aveam nevoie. Medicii se asigură dacă pacientul a înțeles lucrurile prezentate acestuia și dacă se simte bine pe parcursul vizitei. Am apreciat foarte mult că personalul se asigură dacă mă simțeam confortabil. Recomand cu încredere BIOMED SCAN datorită experienței medicilor, tehnologiei avansate și pentru atmosfera care te face să te simți bine și în siguranță ca și pacient.

 

Ancuța Drăghici

Am avut mai multe interacțiuni (2 RMN-uri + Cardio) cu clinica Biomedscan Răcari în ultimii ani și, în general, sunt mulțumită de acestea - de la partea de comunicare, la personalul recepției/call-center (foarte amabil și dornic să ajute), medici și până la partea de curățenie și ambianță. Domnul de la ultimul RMN pe care l-am făcut (martie 2023) este foarte prietenos și atent, explicând bine pașii investigației, iar domnul doctor Mărghescu (cardiologie) dă dovadă, pe lângă profesionalism, de multă bunăvoință și empatie în actul medical (are acea latură umană pe care ne-am dori să o întâlnim la cât mai mulți medici, dar care este încă greu de găsit).

 

Biotrendplus

Am avut o experiență excelentă la clinica Biomed Scan, am fost programată la 19:30, iar eu am ajuns cu 10 minute înainte, se respectă programarea, n-am stat nici 2 minute în așteptare, domnișoara de la recepție foarte amabilă, mi-a răspuns la toate întrebările, pixurile cu care scriam declarațiile au fost în permanență udare cu spirt, chiar m-am simțit în siguranță. Personalul tânăr, recomand cu încredere această clinică, totul a mers foarte repede, iar băiatul care m-a ajutat cu analiza foarte amabil.

Nimic de reproșat, mergeți cu încredere, recomand această clinică.

Biomed Scan Recenzii

Recenzii Clinica Biomedscan
Recenzii Clinica Biomedscan

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care este diferența dintre Consult cardiologie inițial (cu EKG inclus) și Consultație control?

Consultația inițială este cea la care vă prezentați prima dată pentru evaluarea stării de sănătate a inimii dvs. și prescrierea unui tratament, dacă este cazul. Consultația inițială include in pret și o investigatie EKG (Electrocardiogramă).

Consultația pentru control este consultația la care vă prezentați după (in decurs de) aproximativ 30 de zile de la consultația inițială, pentru evaluarea evoluției stării de sănătate în urma tratamentului prescris.

Ecografia inimii (numita si ecocardiografie) este o investigație imagistică neirandianta, ce implică o evaluare a cordului folosind ultrasunete, ce oferă imagini live ale inimii.

Programarea pentru o ecografie cardiacă este un proces simplu:

Trebuie sa suni la 021 9967.

Personalul clinicii va oferi toate informațiile necesare despre ce presupune testul.

Informeaza medicul despre toate medicamentele pe care le iei.

Poarta haine confortabile.

Relaxeaza-te, ecografia nu este dureroasa. Tot ce vei simti este o senzatie de raceala, la contactul gelului ecografic cu pielea.

Vino la timp la programare, sunt de semnat niste documente obligatorii inainte de vizita la medic.

 

Electrocardiograma (pe scurt EKG) este o investigație care înregistrează semnalele electrice emise de inimă. Cu ajutorul ei, medicii pot descoperi anomalii ale pulsului, manifestări care pot indica probleme medicale grave, care trebuie tratate urgent. Este un test simplu, nu este dureros și durează mai puțin de 10 minute.

Fiecare bătaie a inimii emite un mic semnal electric care determină contracția regulată a mușchiului cardiac. În acest fel, sângele poate să circule de la inimă spre restul organelor. Monitorizarea acestor impulsuri se face cu un aparat special numit electrocardiograf. Cu acesta se face investigația numită EKG. Semnalele electrice sunt înregistrate prin plasarea pe piele a unor electrozi.

Cu ajutorul EKG-ului pot fi diagnosticate mai multe tipuri de tulburări de ritm cardiac (aritmii), care dacă nu sunt descoperite și tratate din timp, vor progresa rapid și vor conduce la probleme cardiace grave, putând pune în pericol viața pacientului. Un simplu EKG vă poate salva viața!

Efectuăm următoarele servicii & investigații cardiologice:

Pachet cardiologie

Consultație inițială cardiologică

Ecografie cardiacă

Ecografie carotidiană (Doppler)

Holter TA 24 h

Holter EKG 24 h, 48 h și 72 h

EKG cu interpretare

Pulsoximetrie

Consultație control

Pulsoximetria este o procedură simplă și noninvazivă, utilizată pentru măsurarea nivelului de oxigen (saturația oxigenului) în sânge.

Saturația oxigenului trebuie să fie mai mare de 95%. Saturația oxigenului în sânge se măsoară cu ajutorul pulsoximetrului.

Ecografia inimii (cunoscută și că ecografie cardiacă sau ecocardiografie) este o investigație imagistică neinvazivă și nedureroasă care implică o evaluare a inimii folosind ultrasunete ce oferă imagini live.

Aceste imagini sunt obținute cu ajutorul unei sonde exterioare ce se aplică pe toracele pacientului și permit medicului cardiolog să vizualizeze dimensiunea cordului, afecțiuni valvulare, afecțiuni congenitale precum și alte probleme cardiace.

Ecografia cardiacă este recomandată pentru stabilirea diagnosticului oricărui pacient cardiac. (sursa:mayoclinic)

Consultație cardiologică

Ecografie Cardiacă

Ekg (electrocardiogramă) cu interpretare

Pulsoximetrie

cabinet cardiologie
ecografie biomedscan
cardiologie

PARTENERI

ARTICOLE MEDICALE

Palpitatii – 9 cauze posibile, simptome, tratament

Descoperă în acest articol fenomenul 'Palpitații' - bătăi atipice ale inimii, rapide sau neregulate. Explorăm

Insuficienta mitrala (boala valvei mitrale)

Disclaimer: Acest articol are scop informativ și educațional și nu trebuie interpretat ca sfat medical

Hipertensiunea Pulmonara

Hipertesiune Pulmonara – Tratament Naturist Remedii Naturiste Detalii Tratamente naturale pentru hipertensiunea pulmonară Coenzima Q10