Consultatii Cardiologie

Consultatii Cardiologie Bucuresti

Nu stii daca te mai iubeste?!

Fa-i cadou un Pachet Cardio Complet si noi ne uitam in inima lui 😊

Medicii nostri cardiologi au studiat peste 15 ani sa poata face asta!

 
Vezi Preturi

pentru o consultatie completa la inima!

Pachet cardiologie:

CONSULTATIE CARDIOLOGIE+ PULSOXIMETRIE+ ECOGRAFIE CARDIACA+ EKG

390 lei!

Medici cardiologi:

Dr. Valentin Marghescu

 

Medic Cardiolog

 

Dr. Niță-Cîrstea Adela

 

Medic Cardiolog

 

Dr. Ivănescu Andreea

Medic Cardiolog

 

Dr. Camelia Georgescu

 

Medic Cardiolog

 

Dr. Marin Georgiana

 

Medic Cardiolog

 

Preturi Cardiologie

PACHET CARDIOLOGIE

 • include consultatie cardiologie + ecografie cardiaca + ekg cu interpretare + pulsoximetrie
 

390 lei

CONSULTATIE CARDIOLOGIE PRET

 • include investigatie EKG
 

219 lei

ECOGRAFIE CARDIACA

269 lei

ECOGRAFIE CAROTIDIANA DOPPLER

 

269 lei

HOLTER TA 24H PRET

 • cu interpretare

190 lei

HOLTER TENSIUNE 48H

 

340 lei

HOLTER EKG 24H PRET

 • cu interpretare
 

190 lei

HOLTER EKG 48H

 

340 lei

HOLTER EKG 72H

 

470 lei

HOLTER EKG 7 ZILE

 

890 lei

EKG PRET

 • ekg cu interpretare • ekg 12 derivatii
 

120 lei

PULSOXIMETRIE

 

60 lei

CONSULTATIE CONTROL

 • in maxim 30 de zile de la consultatia initiala
 

100 lei

REFERAT MEDICAL • COMISIE EXPERTIZĂ

 

410 lei

Biomed Scan Recenzii

Recenzii Clinica Biomedscan
Recenzii Clinica Biomedscan

Consultatii Cardiologie

Diferența dintre Consultație inițială (EKG inclus) și Consultație control

Consultația inițială este cea la care vă prezentați prima dată pentru evaluarea stării de sănătate a inimii dvs. și prescrierea unui tratament, dacă este cazul.

Consultația inițială include și un EKG (Electrocardiogramă).

Consultația pentru control este consultația la care vă prezentați după 30-60 de zile de la consultația inițială, pentru evaluarea evoluției stării de sănătate în urma tratamentului prescris.

Ce presupune o ecografie cardiacă:

Ecografia inimii (cunoscută sub numele de ecografie cardiacă sau ecocardiografie) este o investigație imagistică noninvazivă și nedureroasă care implică o evaluare a inimii folosind ultrasunete ce oferă imagini fixe.

Aceste imagini permit medicului cardiolog să vizualizeze (cu ajutorul unei sonde exterioare plasată pe peretele toracelui) dimensiunea cordului, afecțiunile valvulare, afecțiuni congenitale precum și alte probleme cardiace.

Ecografia de inimă este recomandată pentru stabilirea diagnosticului oricărui pacient cardiac.

Ce presupune o Electrocardiogramă (EKG):

Electrocardiograma (pe scurt EKG) este o investigație care înregistrează semnalele electrice emise de inimă.

 • EKG PRET 120 lei (cu interpretare).

Cu ajutorul lui, medicii pot descoperi anomalii ale pulsului, manifestări care pot indica probleme medicale grave, care trebuie tratate urgent.

Este un test simplu, nu este dureros și durează mai puțin de 10 minute.

Fiecare bătaie a inimii emite un mic semnal electric care determină contracția regulată a mușchiului cardiac. În acest fel, sângele poate să circule de la inimă spre restul organelor.

Monitorizarea acestor impulsuri se face cu un aparat special numit electrocardiograf. Cu acesta se face investigația numită EKG.

Semnalele electrice sunt înregistrate prin plasarea pe piele a unor electrozi.

Cu ajutorul EKG-ului pot fi diagnosticate mai multe tipuri de tulburări de ritm cardiac (aritmii), care dacă nu sunt descoperite și tratate din timp, vor progresa rapid și vor conduce la probleme cardiace grave, putând pune în pericol viața pacientului.

Un simplu EKG vă poate salva viața! (mayoclinic)

ecografie biomed scan
021 9967

Ce investigații cardiologice si consultații

se pot face la Biomed Scan?

Efectuăm următoarele servicii & investigații cardiologice:

 

 • Pachet Cardiologie pret 390 lei.

 • Consultație inițială cardiologică ( cu ekg inclus ) 219 lei.

 • Ecografie cardiacă pret 269 lei.

 • Ecografie Doppler carotidiană 269 lei.

 • Holter TA 24 h pret 190 lei.

 • Holter EKG 24 h, 48 h și 72 h.

 • pret EKG cu interpretare 120 lei.

 • Pulsoximetrie .

 • Consultație control 100 lei.

 

Ce este Pulsoximetria?

Pulsoximetria este o procedură simplă și noninvazivă, utilizată pentru măsurarea nivelului de oxigen (saturația oxigenului) în sânge.

Saturația oxigenului trebuie să fie mai mare de 95%. Saturația oxigenului în sânge se măsoară cu ajutorul pulsoximetrului.

Ce este o ecografie cardiacă?

Ecografia inimii (cunoscută și că ecografie cardiacă sau ecocardiografie) este o investigație imagistică neinvazivă și nedureroasă care implică o evaluare a inimii folosind ultrasunete ce oferă imagini fixe.

Aceste imagini sunt obținute cu ajutorul unei sonde exterioare ce se aplică pe toracele pacientului și permit medicului cardiolog să vizualizeze dimensiunea cordului, afecțiuni valvulare, afecțiuni congenitale precum și alte probleme cardiace.

Ecografia cardiacă este recomandată pentru stabilirea diagnosticului oricărui pacient cardiac.

 • Pret Ecografie cardiaca 269 lei.

 

Ce include pachetul cardiologic complet?

 • Consultație cardiologică.
 • Ecografie Cardiacă.
 • Electrocardiogramă ( EKG cu interpretare ).
 • Pulsoximetrie.

 

 • (examen cardiologic complet pret 390 lei)

Cardiologie Program Consultatii • Programari Telefonice

Luni – Sambata.                        zilnic 08-20.

Vezi Recenzii Cardiologie !

 

Vasilica C.

Local Guide · 95 de recenzii
 
 
Bună ziua! Datorită unei mici neînțelegeri din partea mea și a unor persoane de la ghișeul de primire, s-a ajuns la acea postare nefericită. Cu bunăvoința domnului manager și a doamnei doctor cardiolog, totul s-a rezolvat. Pe această cale, le mulțumesc din suflet pentru tot ce au făcut. Mergeti cu toată încrederea, pentru că există un personal de mare profesionalism. Vă mulțumesc!
 

Sayedh-Nadia B.

Local Guide · 23 de recenzii
 
 
Vin aici o dată la câteva luni, iar de fiecare dată fetele de la recepție sunt foarte drăguțe și amabile și te ajută cu ceea ce ai nevoie. Doamna doctor cardiolog Adela Cristea chiar este un medic cum rar mai găsești în ziua de azi, îmi place cum se poartă cu mine explicând totul pe înțelesul meu, iar felul ei de a vorbi cu mine îmi insuflă forța și puterea de care am nevoie. Vă mulțumesc!
 
 

Bianca D.

 
Am fost cu mama pentru un control cardiologic și am avut o experiență foarte plăcută. Fetele de la recepție au fost foarte săritoare și amabile, iar doamna doctor Cirstea a fost drăguță și prietenoasă. Nu ai senzația că ești la medic, ci mai degrabă la un terapeut care te întreabă, îți explică și îți propune un tratament. Clinica era curată, spațioasă și aerisită, iar prețurile pentru consultații erau normale. Un aspect important de menționat este că dacă folosiți aplicația Waze, vă poate duce în spatele clădirii. În realitate, intrarea este mult mai accesibilă, chiar lângă intrarea în parcarea vizavi de Kaufland de la Dristor. Recomand cu încredere!
 

Aylin Z.

 
O clinică bună și personal dragut. M-am programat la Cardiologie aseară și astăzi am făcut consultul. Mulțumiri doamnelor de la recepție pentru programarea făcută și mulțumiri domnului doctor Marghescu de la Cardiologie! Un medic bun, consult complet. Preț excelent în comparație cu alte clinici. O clinică mare și foarte curată. Recomand!
 

Elena A.

 
Mulțumiri doamnei doctor Cîrstea Adela pentru atitudinea deosebit de profesională, deschisă, umană și amabilitatea și răbdarea acesteia. Apreciez și amabilitatea deosebită a personalului de la recepție. Servicii medicale excepționale.
 

Alina N.

 
Am venit cu mama mea la doamna doctor cardiolog Adela Cârstea și am fost foarte mulțumită. Doamna doctor a avut o atitudine profesională și ne-a oferit toate informațiile de care aveam nevoie. Recomand cu încredere serviciile clinicii.
 
 

Ana M.

 
Am fost cu mama mea pentru o consultație cardiologică, unde am fost întâmpinate de niște doamne foarte drăguțe și amabile la recepție. La ora programată, am fost invitate în cabinetul domnului doctor Valentin Mărghescu, unde am găsit un medic de o blândețe rară și, nu în ultimul rând, profesionist. Vă mulțumim din suflet! Recomand cu drag această clinică.
 

Edy D.

 
Apreciez experiența ta pozitivă cu doamna doctor Georgiana și clinica Biomedscan. Este minunat să întâlnești medici profesioniști și dedicați, care să-ți ofere răbdare și explicații pe înțelesul tău. Mulțumesc pentru recomandare și încurajez pe toți cei care au nevoie de servicii medicale să se adreseze cu încredere clinicii Biomedscan. 😊❤️
 

Cristina P.

 

Mulțumim pentru profesionalism și seriozitate. Este al doilea an în care vin cu mama mea la cardiologie, și de fiecare dată am primit informații foarte bune și sfaturi care au ajutat-o foarte mult pe mama. Vă doresc succes în continuare! Cristina Prodanescu.

 

Mariana B.

 
Am avut astăzi o consultație la cardiologie și pot spune că domnul doctor Valentin Mărghescu este un medic excepțional, calm și îți explică practic. M-am liniștit după ce am vorbit cu dânsul. Recomand această clinică, cei de la recepție sunt amabili și vorbesc frumos cu pacienții.
 
Mulțumesc.
 

Ana A.

Recomand! Bunica mea a fost pe data de 16 martie la cardiologie. A ramas impresionata de amabilitatea personalului cat si de rabdarea domnului doctor care i-a raspuns la intrebari si profesionalismul de care a dat dovada. Multă sanatate tuturor!

 

Alex P.

 
Amabilitate, rapiditate și multă grijă față de pacient. Sunt foarte mulțumit și de cât de bine am fost tratat de fetele de la recepție, care au avut grijă ca întregul itinerariu să fie perfect! Mulțumesc, aici voi veni de acum înainte.
 

Andrei C.

 
Am venit pentru un consult la cardiologie pentru o problemă pe care o am de peste 25 de ani la inimă și am descoperit un medic de care sper să mă trateze toată viața. Doamna doctor Marin Gabriela, despre care este vorba, a fost nu doar o alinare prin vorbele bune pe care mi le-a spus, dar și un medic excepțional prin conduita și tratamentul său. M-a impresionat vasta cunoaștere a problemei mele medicale (mi-am dat seama mergând și la alți medici anterior că doamna doctor este la curent cu cele mai recente studii referitoare la problema mea medicală). Tratamentul pe care mi l-a prescris a ameliorat semnificativ simptomele pe care le-am avut. Este un lucru mare să fii la curent cu cele mai inovative medicamente și să ajustezi corect dozele. Am avut probleme mari anterior, am consultat mai mulți medici, însă simptomatologia persista indiferent de schema de tratament. Sper să mă simt la fel de bine în continuare, dar știu acum la cine să apelez. Recomand cu încredere pe doamna doctor Marin și echipa Biomed Scan!
 

Ancuța D.

 
Am avut mai multe interacțiuni (2 RMN-uri + Cardiologie) cu clinica Biomedscan Răcari în ultimii ani și, în general, sunt mulțumită de acestea. De la partea de comunicare, personalul de la recepție și call-center a fost foarte amabil și dornic să ajute. Medicii au fost profesioniști și m-au făcut să mă simt în siguranță în timpul investigațiilor. De asemenea, am apreciat curățenia și ambianța din clinică. Domnul de la ultimul RMN pe care l-am făcut în luna martie 2023 a fost foarte prietenos și atent, explicându-mi în detaliu pașii investigației. Domnul doctor Mărghescu de la cardiologie a fost deosebit, demonstrând pe lângă profesionalism, și multă bunăvoință și empatie în actul medical. Este un aspect uman pe care ne-am dori să-l întâlnim la cât mai mulți medici, dar care este încă greu de găsit.
 
 

Elena M.

 
Vreau să acord 5 stele ✨ pentru o doctoriță extrem de profesionistă care s-a ocupat de problemele mele cardiologice. Sunt extrem de mulțumit de răbdarea pe care a avut-o în a-mi explica pe înțelesul meu ceea ce nu mai funcționează în organismul meu și ce medicamente trebuie să iau. Dna dr. Gabriela Marin a fost foarte amabilă la consultație și mi-a acordat tot timpul necesar pentru investigații și schema de tratament. Nu pot decât să îi mulțumesc ei și întregii echipe de la Biomedscan pentru standardele înalte cu care vin în întâmpinarea pacienților cu probleme de sănătate. Recomand cu încredere! ☺