Nu stii daca te mai iubeste?!

Fa-i cadou un Pachet Cardio Complet si noi ne uitam in inima lui 😊

Medicii nostri cardiologi au studiat peste 15 ani sa poata face asta!

 
Vezi Tarife

pentru o consultatie completa la inima!

Pachet cardiologie:

CONSULTATIE CARDIOLOGIE+ PULSOXIMETRIE+ ECOGRAFIE CARDIACA+ EKG

350 lei!

Medicii nostri:

Dr. Valentin Marghescu

 

Medic Specialist Cardiolog

 

DR. Nita-Cirstea Adela

 

Medic Specialist Cardiolog

 

Dr. Ivanescu Andreea

Medic Specialist Cardiolog

 

DR. Georgescu Camelia

 

Medic Specialist Cardiolog

 

DR. Marin Georgiana Gabriela

 

Medic Specialist Cardiolog

 

TARIFE

PACHET CARDIOLOGIE

consultatie+ ecografie+ ekg+ pulsoximetrie

 

350lei

CONSULTATIE INITIALA

include investigatie EKG

 

199lei

ECOGRAFIE CARDIACA

249lei

ECOGRAFIE CAROTIDIANA DOPPLER

 

249lei

HOLTER TENSIUNE 24H

170lei

HOLTER TENSIUNE 48H

 

320lei

HOLTER EKG 24H

 

170lei

HOLTER EKG 48H

 

320lei

HOLTER EKG 72H

 

450lei

HOLTER EKG 7 ZILE

 

870lei

EKG CU INTERPRETARE

 

100lei

PULSOXIMETRIE

 

40lei

CONSULTATIE CONTROL

 

80lei

Recenziile pacientilor nostri

Clinica Biomed Scan: RMN, Cardiologie, Neurologie, Gastroenterologie IconClinica Biomed Scan: RMN, Cardiologie, Neurologie, Gastroenterologie

Strada Răcari 6A, București

4,9 379 reviews

Diferența dintre Consultație inițială (EKG inclus) și Consultație control

Consultația inițială este cea la care vă prezentați prima dată pentru evaluarea stării de sănătate a inimii dvs. și prescrierea unui tratament, dacă este cazul. Consultația inițială include și un EKG (Electrocardiogramă).

Consultația pentru control este consultația la care vă prezentați după 30-60 de zile de la consultația inițială, pentru evaluarea evoluției stării de sănătate în urma tratamentului prescris.

Ce presupune o ecografie cardiacă:

Ecografia inimii (cunoscută sub numele de ecografie cardiacă sau ecocardiografie) este o investigație imagistică noninvazivă și nedureroasă care implică o evaluare a inimii folosind ultrasunete ce oferă imagini fixe. Aceste imagini permit medicului cardiolog să vizualizeze (cu ajutorul unei sonde exterioare plasată pe peretele toracelui) dimensiunea cordului, afecțiunile valvulare, afecțiuni congenitale precum și alte probleme cardiace. Ecografia de inimă este recomandată pentru stabilirea diagnosticului oricărui pacient cardiac.

Ce presupune o Electrocardiogramă (EKG):

Electrocardiograma (pe scurt EKG) este o investigație care înregistrează semnalele electrice emise de inimă. Cu ajutorul ei, medicii pot descoperi anomalii ale pulsului, manifestări care pot indica probleme medicale grave, care trebuie tratate urgent. Este un test simplu, nu este dureros și durează mai puțin de 10 minute.

Fiecare bătaie a inimii emite un mic semnal electric care determină contracția regulată a mușchiului cardiac. În acest fel, sângele poate să circule de la inimă spre restul organelor. Monitorizarea acestor impulsuri se face cu un aparat special numit electrocardiograf. Cu acesta se face investigația numită EKG. Semnalele electrice sunt înregistrate prin plasarea pe piele a unor electrozi.

Cu ajutorul EKG-ului pot fi diagnosticate mai multe tipuri de tulburări de ritm cardiac (aritmii), care dacă nu sunt descoperite și tratate din timp, vor progresa rapid și vor conduce la probleme cardiace grave, putând pune în pericol viața pacientului. Un simplu EKG vă poate salva viața!

Ce investigații de cardiologie se pot face la Biomedscan?

Efectuăm următoarele servicii & investigații cardiologice:

Pachet cardiologie

Consultație inițială cardiologică

Ecografie cardiacă

Ecografie carotidiană (Doppler)

Holter TA 24 h

Holter EKG 24 h, 48 h și 72 h

EKG cu interpretare

Pulsoximetrie

Consultație control

Ce este Pulsoximetria?

Pulsoximetria este o procedură simplă și noninvazivă, utilizată pentru măsurarea nivelului de oxigen (saturația oxigenului) în sânge.

Saturația oxigenului trebuie să fie mai mare de 95%. Saturația oxigenului în sânge se măsoară cu ajutorul pulsoximetrului.

Ce este o ecografie cardiacă?

Ecografia inimii (cunoscută și că ecografie cardiacă sau ecocardiografie) este o investigație imagistică neinvazivă și nedureroasă care implică o evaluare a inimii folosind ultrasunete ce oferă imagini fixe. Aceste imagini sunt obținute cu ajutorul unei sonde exterioare ce se aplică pe toracele pacientului și permit medicului cardiolog să vizualizeze dimensiunea cordului, afecțiuni valvulare, afecțiuni congenitale precum și alte probleme cardiace. Ecografie cardiacă este recomandată pentru stabilirea diagnosticului oricărui pacient cardiac.

Ce include pachetul cardiologic complet?

Consultație cardiologică

Ecografie Cardiacă

Ekg (electrocardiogramă) cu interpretare

Pulsoximetrie