RMN PRET : 670 LEI ORICE EXAMINARE

*Substanta de contrast se achita separat

*Eliberarea rezultatelor: 2-10 zile lucratoare.

(Detalii exacte in momentul programarii)

*PLATA IN RATE PRIN

 

BiomedScan,Clinica Medicala București, RMN, Cardiologie, Ecografie, Biomedscan Site Photo card avantaj
ilustratie RMN cu SEDARE BIOMED SCAN Bucuresti 0219967

ilustratie RMN cu SEDARE BIOMED SCAN Bucuresti

– incepand cu 1 februarie 2024 –

 

 

Descoperiri intamplatoare prin RMN

Un studiu publicat în 2018 de BMJ 2018;361:k2387  a constatat că rate intermediare de incidentaloame au apărut la RMN al coloanei vertebrale (22%) și RMN al creierului (22%).

 
incidentaloame in rmn cerebral si rmn coloana

 

 • Termenul „incidentalom” se referă la o descoperire accidentală sau neașteptată care este identificată în timpul unei examinări medicale efectuate pentru o altă afecțiune.

 

 • Această descoperire nu are legătură cu simptomele sau afecțiunea pentru care a fost realizată examinarea inițială.

 

 • În contextul imagisticii prin rezonanță magnetică (RMN), un incidentalom poate fi o masă, o tumoare (benigna sau maligna) sau o altă anormalitate care este detectată întâmplător în timp ce se examinează o altă problemă medicală.

 

Graficul de mai sus ilustrează în mod vizual faptul că aproximativ 1 din 5 pacienti (aparent asimptomatici) examinati prin RMN cerebral sau RMN Coloana au prezentat incidentaloame !

 

Incidentaloamele, descoperirile imagistice diagnosticate întâmplător la un pacient asimptomatic sau simptomatic care se supune imagisticii din alte motive, devin rapid o criză medicală modernă.

Creșterea rapidă a cererii pentru imagistică, cuplată cu rezoluția imaginii din ce in ce mai bună, conduc la o creștere a incidentaloamelot.

Incidentaloamele sunt problematice, deoarece poate crea anxietate sau neliniște pentru pacient, în special dacă nu este clar dacă descoperirea este gravă sau necesită tratament.

 

preturi rmn - iRM - Investigatii de inalta performanta pentru tine!

 

Un alt studiu și metaanaliză publicată în BMJ 2018;363:k4577 a constatat că prevalența cumulată a descoperirilor incidentale potențial grave la RMN cerebral și restul corpului a fost de 3,9% .

Studiul a avut un număr total de 27.643 de participanți.

 

 


Fă Un Pas în Direcția Siguranței Sănătății Tale

În lumina ultimelor cercetări, care evidențiază rate intermediare ale incidentaloamelor în RMN-urile coloanei vertebrale și creierului, Biomed Scan își reînnoiește angajamentul de a oferi servicii de imagistică de înaltă calitate și siguranță.

Ce Înseamnă Acest Lucru pentru Tine?

Descoperirile incidentale pot fi cruciale pentru diagnosticarea precoce a afecțiunilor care ar putea necesita intervenție medicală.

Fie că te confrunți cu simptome specifice sau doresti o evaluare preventivă, RMN-ul poate fi un instrument valoros în gestionarea sănătății tale.

De ce Să Alegi Clinica Noastră?

 • Expertiză și Experiență: De 9 ani, personalul nostru medical și tehnologia avansată garantează precizie și confort.
 • Urmărire și Consiliere: Oferim ghidare și sprijin în înțelegerea și gestionarea oricăror descoperiri incidentale.

 

Fă Primul Pas!

Programează un RMN la Biomedscan !

Iti stăm la dispoziție pentru a răspunde la întrebări și pentru a te ajuta să iei decizii informate despre sănătatea ta.

 

📞 Sună astăzi la 0219967 

sau

📧 Trimite un e-mail la office@biomedscan.ro pentru a începe călătoria către o sănătate mai bună.

 


 

Vezi Recenzii RMN !

 

Hortensia O.

Recomand pentru program - eu am fost duminică după-amiaza, amabilitatea și pregătirea personalului tânăr, prețuri convenabile. Am primit mesaje înaintea investigației pentru a-mi aminti de programare și, chiar cu câteva minute înainte de a ajunge la ei, m-au sunat să se asigure că mă descurc, știind că vin de la Ploiești. Investigația (RMN genunchi) a durat 25 de minute, iar în total, cu completarea formularelor necesare și cu înmânarea CD-ului + poze, am stat circa 1 oră.

 

Ruxandra-Maria N.

Pot descrie totul în superlative! Mulțumesc, Biomed Scan, pentru experiența plăcută pe care am avut-o în clinica voastră. Personalul este extrem de bine pregătit și amabil, iar serviciile oferite sunt impecabile! Am efectuat o investigație RMN și pe parcursul întregii proceduri am fost încurajată și totul a decurs fără probleme.

Este o clinică de top, cu o echipă de profesioniști, pe care o recomand cu toată încrederea!

 

Sevastita Burcea

Servicii de înaltă calitate, am fost cu mama mea la un RMN , am fost uimita de asemenea servicii , le mulțumesc în principal fetelor de la recepție Monica și Raluca pentru amabilitatea oferita , asistentei medicale și cât domnului doctor , va mulțumesc!
 
Nota 10 .
 

Andreea B.

Local Guide · 33 de recenzii
 

Este a doua oară când ajung la ei. Foarte mulțumită! Sunt și o persoana claustrofoba și mi s a permis ca soțul sa intre înăuntru, chiar sa mă țină de mana ☺️🫣. Cu biletul de trimitere aici faci totul gratuit, foarte convenabil, in alte părți nu scapi fara 450 de lei.

Voi mai reveni daca va mai fi nevoie.👍👍👍 …

 

Octavian S.

Local Guide · 91 de recenzii
 
Personal deosebit de drăguț și foarte bine calificat în special domnișoara de la recepție, domnul asistent de la RMN și Dl Doctor! Servicii de calitate, chiar am rămas foarte plăcut impresionați!
Nota 10 cu plus! Felicitări!
 
 
 

Adrian Ghita

 

Recent mama mea de aproape 90 de ani a efectuat un RMN de peste 1 ora la Biomed Scan din Bd. Nicolae Grigorescu. Am fost placut impresionati de profesionalismul si grija aratate pe parcursul investigatiei de dra asistenta si am dori sa-i multumim pe aceasta cale. De asemenea, dna de la receptie a fost amabila si suportiva.
 
 
 
 

Adrian Marius U.

Servicii prompte și profesioniste. Personalul oferă indicații folositoare și foarte amabil. Decontarea prin CNAS se face prin programare cu cel puțin 6 săptămâni înainte, având biletul de trimitere.

 
Contracost, am reușit să mă programez pentru ziua următoare, foarte rapid.
 
 
 
 

Alina V

Recomand cu încredere această clinică! Am avut o programare la Biomed Scan Titan, unde am fost întâmpinată de o doamnă extrem de amabilă la recepție. Mi s-a explicat cu răbdare cum să completez chestionarul și care este procedura pentru RMN. Programarea a fost respectată în mod punctual, iar CD-ul cu rezultatele mi-a fost înmânat imediat.

Mulțumesc echipei pentru profesionalismul, amabilitatea și empatia de care au dat dovadă!

 
 
 

Elena L

O experiență inedită și plăcută! Recomand această clinică! În primul rând, am ratat programarea la ora stabilită, dar am fost reprogramată rapid! Personal tânăr și profesionist, atent, comunicativ, interpretarea rezultatului a fost rapidă    ( 2 zile ) . Foarte mulțumită! Revin cu drag!!! Am făcut RMN cerebral. A fost prima dată când fac această analiză. Mi s-a explicat tot ce urmează să mi se facă!

Mergeți la această clinică !

 

Georgeta Andreea I.

Am sunat pentru a mă programa pentru un RMN lombo-sacrat, cu bilet de trimitere, și mi s-a zis că primul loc disponibil va fi abia peste aproape 2 luni, acceptând data. La două zile, m-a sunat o domnișoară drăguță spunându-mi că s-a eliberat un loc peste alte 2 zile, dar din păcate nu am putut accepta deoarece biletul de trimitere era incomplet. La o săptămână distanță, am fost din nou sunată pentru aceeași informație, rămânând să mă duc în această zi (pentru a rezolva problema cu biletul). Am ajuns la clinică unde domnișoarele de acolo au fost foarte drăguțe și s-au comportat foarte profesional. Într-adevăr, s-a decalat puțin programarea, intrând la o distanță de 15-20 minute (nu am avut o problemă cu asta), dar filmul și CD-ul au fost înmânate pe loc, rămânând să primesc pe e-mail sau să mă duc să-mi ridic interpretarea la RMN peste alte 10 zile. Am rămas foarte plăcut surprins de personal, încât aș recomanda-o și altor persoane.

 
 
 

Anastasiei A.

În urma mai multor căutări, am găsit această clinică, despre care pot spune doar că sunt profesioniști în toate aspectele. Nu făcusem niciodată un RMN și eram puțin sceptică în privința examinării, având și o ușoară claustrofobie.

Programarea a fost făcută foarte rapid, pentru a doua zi. Asistenta a vorbit cu mine pe toată durata examinării, anunțându-mă câte minute mai aveam din examinare, când mă puteam mișca și când nu.

M-am simțit relaxată și în siguranță, în ciuda zgomotelor, știind că există cineva care îmi vorbește și mă supraveghează. Clinica este curată, spațioasă, iar personalul de la recepție este plăcut și bine pregătit. Recomand cu încredere.

 

Manuela M.

Local Guide · 27 de recenzii
 
Am fost in aceasta locație intr o duminica pentru un RMN …in aceasta locație ești chemat la investigații chiar și sâmbătă și duminica Un centru de imagistica foarte plăcut..curat…multă liniște…personal foarte drăguț si atent Deși am venit cu multă frica de acest aparat de RMN ….cu mulți ani in urma am maj făcut RMN intru tub destul de lung care mi-a dat o stare foarte proasta sj am avut impresia ca nu am sa mai ies niciodata …
 
La Biomedscan am avut surpriza sa gasesc un aparat de ultima generație mult maj performant sj mai scurt iar frica mea nu a mai existat și am stat foarte relaxata in timpul examinării Recomand cu mare drag acest centru mai ales pentru cei care au probleme de claustrofobie de rmn
 

Vlad B.

 
Recomand cu încredere! Am avut o programare pentru un RMN al coloanei lombare, cu plata, la recomandarea medicului neurolog, și am fost destul de reticent deoarece nu mai făcusem niciodată o astfel de investigație. Odată ajuns la clinica Biomed Scan, am fost întâmpinat de personalul de la recepție, care s-a dovedit foarte amabil și mi-a explicat ce și cum trebuie completat în privința formularelor, în ce constă investigația. După câteva momente de așteptare, am fost preluat de domnul de la RMN. Investigatia a decurs foarte bine, chiar dacă eram cam speriat inițial. Am fost întrebat de mai multe ori dacă totul este în regulă, și mi s-a explicat că în cazul în care ar fi apărut o problemă, ar trebui să apelez butonul de panică și domnul de la operație ar fi venit imediat să verifice ce s-a întâmplat. După investigație, mi s-au dat pe loc filmul și CD-ul, iar interpretarea scrisă urma să o primesc în a 5-a zi. Totul a costat 590 de lei, foarte avantajos în comparație cu alte clinici. Sunt foarte încântat de ceea ce a oferit clinica și cu siguranță voi recomanda și cunoștințelor care au nevoie de efectuarea unui RMN sau a unor consultații.
 
Poza Clinica Biomedscan Titan
 

Dan M.

 

Am venit la clinica din Titan pentru o serie de investigații RMN și am avut o experiență extrem de plăcută. Serviciile prestate au fost ireproșabile. Am fost preluat la timp, conform programării, fără întârzieri, și am fost tratat ca un pacient respectat și important, nu ca un simplu client.

Sunt foarte mulțumit de modul în care medicul specialist mi-a vorbit, fiind extrem de empatic și oferindu-mi detalii esențiale și suplimentare despre investigația efectuată. De asemenea, clinica se remarcă prin curățenia impecabilă, iar doamna de la recepție a fost foarte amabilă și mi-a oferit chiar sfaturi despre parcarea în zona, care este, de obicei, aglomerată.

Un aspect important de menționat este și prețul, care pentru un RMN de 1.5 Tesla este cel mai mic pe care l-am găsit în București. În plus, m-am bucurat să aflu că nu mai sunt costuri suplimentare pentru CD-ul cu rezultatele, spre deosebire de alte clinici.

În concluzie, 5 stele ... de nota 10.

 

Ruxandra N.

 
Voi recomanda tuturor o clinică de nota zece! M-am programat pentru un RMN la genunchi, cu plata. Am intrat cu o întârziere de 10 minute, dar în acest timp, personalul m-a ajutat să completez formularele necesare pentru investigație și am fost serviți cu bomboane (ce gest drăguț! 😀). Doamna asistentă de la RMN a fost foarte amabilă (îmi pare rău că nu am reținut numele), mi-a explicat cum va decurge procedura și cât timp va dura. Pe tot parcursul investigației, m-a întrebat prin microfon dacă mă simt bine, manifestând răbdare și empatie, întrucât era prima mea experiență cu un RMN și aveam emoții mari. Mamei mele i s-a permis să mă însoțească în camera RMN-ului, ceea ce a contat foarte mult pentru mine. Este adevărat că se aud niște zgomote asemănătoare bătăilor de tobe, dar am avut căști cu muzică și a fost în regulă. La sfârșit, mi s-a înmânat CD-ul cu imaginile, iar rezultatul scris mi s-a spus că va fi gata în aproximativ 3-5 zile. Prețul este mediu spre mic în comparație cu alte clinici din București. Mulțumesc pentru tot!
 
Poza Clinica Biomedscan Titan, RMN

Clinica BiomedScan Recenzii

Recenzii Biomedscan
Biomedscan Recenzii

Preturi RMN Bucuresti:

Ghid complet pentru examinări RMN accesibile

 

Descoperă prețuri RMN competitive in clinicile Biomedscan București.

Scanează fară iradiere si fară durere afecțiunile medicale prin Rezonanta Magnetica !

Clinica Biomed Scan din București se distinge prin furnizarea unor servicii medicale de calitate în domeniul imagisticii prin rezonanță magnetică (RMN).

Acest ghid vă va ajuta să vă familiarizați cu serviciile și prețurile oferite, pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experienta medicală.

rmn cerebral pret, rmn cap

RMN Cerebral

Un RMN cerebral (numit si RMN Cranio Cerebral sau RMN CAP) la Biomedscan oferă imagini detaliate ale structurilor cerebrale.

In momentul programarii va rugam sa specificati dacă doriți să adăugați secvente Angio-RMN ( angiografie RMN) pentru vizualizarea vaselor de sânge intracraniene sau secventele pentru Protocol de Epilepsie.

Este esențial să știți că, în unele cazuri, poate fi fi administrata o substanta de contrast (Gadoliunium) pentru a obține imagini mai clare și mai detaliate.

RMN Cap (cerebral) poate identifica o varietate de afecțiuni și probleme, cum ar fi:

 • Tumori cerebrale, precum glioblastomul, astrocitomul și meningiomul.

 • Leziuni cerebrale cauzate de traume, cum ar fi contuzii, hematoame și edem cerebral.

 • Afecțiuni degenerative ale creierului, cum ar fi boala Alzheimer, boala Parkinson și scleroza multiplă.

 • Afecțiuni vasculare, cum ar fi anevrismele, accidentele vasculare cerebrale și malformațiile arteriovenoase.

 • Infecții ale creierului și țesuturilor înconjurătoare, precum encefalita, meningita și abcesele cerebrale.

 • Malformații cerebrale congenitale, cum ar fi hidrocefalia și ageneza corpului calos.

 • Boli autoimune care pot afecta creierul, cum ar fi encefalita limbică și vasculita cerebrală.

 • Epilepsia și alte tulburări convulsive.

 

Cat costa un RMN la cap?

 • pret RMN Cap NATIV (rmn cerebral nativ) 670 LEI.
 • RMN Cerebral Pret cu substanta de contrast 960 lei.
 • pret Angio RMN cerebral nativ 870 lei.
 • pret Angio RMN cerebral cu substanta de contrast 1160 LEI.
 • RMN CAP (cerebral) nativ + PROTOCOL EPILEPSIE 870 lei.
 • iRM CAP PROTOCOL EPILEPSIE CU SUBSTANTA DE CONTRAST 1160 LEI.

 

 

 

În cadrul investigațiilor de RMN cranio-cerebral, clinica noastră oferă servicii atât pentru pacienții care necesită examinări nativ, cât și pentru cei care au nevoie de investigații cu substanță de contrast.

 • RMN cranio-cerebral nativ este recomandat în special pentru evaluarea afecțiunilor cerebrale, cum ar fi tumorile, leziunile sau inflamațiile.
 • În cazul în care este necesară o vizualizare mai detaliată a vaselor de sânge, se poate apela la utilizarea unei substanțe de contrast rmn.
 • Aceasta permite o mai bună diferențiere între țesuturile sănătoase și cele afectate și poate ajuta la diagnosticarea unor afecțiuni cerebrovasculare.

RMN Coloana Vertebrala

Clinica Biomedscan oferă investigatii prin rezonanta magnetica a coloanei vertebrale la un preț accesibil pentru fiecare regiune (iRM coloana cervicala/iRM coloana toracala/RMN coloana lombara), nativ sau cu administrarea unei substanțe de contrast.

Clinica noastră oferă investigații de RMN coloana vertebrală, pentru a evalua afecțiunile coloanei și a nervilor spinali.

Acest tip de investigație poate fi efectuat atât în mod nativ, cât și cu substanță de contrast rmn, în funcție de indicațiile medicului specialist.

În cazul în care este necesară o vizualizare mai precisă a structurilor și țesuturilor coloanei vertebrale, se poate apela la utilizarea unei substanțe de contrast rmn pentru a oferi imagini mai clare și detaliate.

Examinarea RMN Coloana Vertebrala poate identifica, pe scurt, afecțiuni precum hernii de disc, stenoză spinală, spondilolisteză, tumori, infecții, leziuni ale măduvei spinării, anomalii congenitale și modificări degenerative ale discurilor și vertebrelor.

 

Preturi RMN Regiuni coloana vertebrala nativ:

 • 1 regiune : Pret RMN Coloana Cervicala Nativ – 670 lei. (si cu substanta de contrast +290 lei).
 • 1 regiune : Pret iRM Coloana Toracala 670 lei Nativ. (si cu substanta de contrast + 290 lei).
 • 1 regiune : Pret RMN Coloana Lombara 670 lei Nativ. (si cu substanta de contrast +290 lei).
 • RMN Coloana Vertebrala Nativ 2 segmente : 1150 lei ( pret redus ).
 • RMN Coloana Vertebrala Nativ 3 segmente : 1550 lei ( pret redus ).

 

 

Pacienții care necesită examinări de RMN cranio-cerebral sau RMN coloana vertebrală pot beneficia de prețuri competitive în cadrul clinicii Biomed Scan București.

Costurile investigațiilor variază în funcție de tipul de examinare (nativ sau cu substanță de contrast rmn) și de complexitatea cazului.

De exemplu, prețul pentru un RMN cranio-cerebral nativ este de 670 lei, în timp ce prețul pentru același tip de investigație cu substanță de contrast este de 960 lei.

RMN Abdominal Pret

Clinica noastră pune la dispoziție investigații RMN pentru abdomen și pelvis, atât în mod nativ, cât și cu substanță de contrast rmn.

RMN-ul abdomenului și pelvisului nativ este utilizat pentru evaluarea unor afecțiuni ale organelor interne, precum ficat, pancreas, splină, vezică biliară și renală, precum și ale sistemului digestiv și urogenital.

Prin utilizarea substanței de contrast rmn, se pot obține imagini mai detaliate și se pot diagnostica afecțiuni precum tumori, inflamații sau infecții.

 
 • RMN-ul abdominal poate evalua organele și structurile precum ficatul, pancreasul, splinei, rinichii, vezica biliară, vezica urinară, glandele suprarenale, vasele de sânge și nodulii limfatici.
 • De asemenea, acesta poate identifica anumite afecțiuni, cum ar fi tumorile, inflamația, infecțiile, obstrucțiile și malformațiile congenitale.

Imagistica prin RMN abdominal este deosebit de utilă datorită capacității sale de a diferenția țesuturile moi, oferind astfel informații detaliate despre starea și funcționarea organelor abdominale.

Cat costa un RMN Abdominal?

 • RMN Abdominal pret 670 lei. (nativ)
 • RMN Abdominal cu substanta de contrast pret 960 lei.
rmn cardiologie clinica RMN bucuresti - biomedscan.

Descopera tarifele RMN pe care le oferim în clinicile noastre !

Vezi pret RMN 1.5 Tesla / 3 Tesla

Daca ai nevoie de o programare RMN, o poți face usor la noi pe site sau prin telefon !

rmn bucuresti medic radiolog Biomed Scan Cardiologie RMN Ecografie

RMN Pelvis

iRM-ul pelvisului este o metodă imagistică neinvazivă și nedureroasă care oferă imagini detaliate ale structurilor și țesuturilor din zona pelviană, inclusiv uter, ovare, prostata, vezica urinară, rectul, ajutând la diagnosticarea unei game largi de afecțiuni și anomalii.

În cazul în care este necesară vizualizarea unor detalii suplimentare, poate fi utilizată o substanță de contrast pe baza de Gadolinium.

 • Preturi RMN Abdominal superior 670 lei nativ (si cu substanta de contrast +290 lei).
 • RMN Pelvis pret 670 lei nativ (si cu substanta de contrast +290 lei)
 • RMN Abdominal + Pelvin pret 1340 lei (si cu substanta de contrast +290 lei).
 • iRM Abdomen Superior+ Colangio RMN 870 lei.

 

Citeste despre Pregatirea Pacientului pentru iRM Abdomen, aici.

 

Ce Afectiuni poate Detecta un iRM Pelvis, aici.

 

Pret RMN Articulații si RMN Extremitati

O altă investigație frecvent solicitată în cadrul clinicii noastre este iRM-ul articulațiilor și al extremităților. Această investigație poate fi efectuată atât în mod nativ, cât și cu substanță de contrast rmn, în funcție de specificul cazului și indicațiile medicale.

iRM-ul articulațiilor și extremităților nativ este utilizat pentru evaluarea afecțiunilor osoase, musculare și ale tendoanelor, precum și a inflamațiilor sau leziunilor.

Dacă este necesară o vizualizare mai detaliată a structurilor și țesuturilor, se poate apela la utilizarea substanței de contrast rmn. Aceasta permite obținerea unor imagini mai clare și detaliate, care pot ajuta la diagnosticarea unor afecțiuni precum artrita, tendinita sau bursita.

 

Investigatia prin rezonanta magnetica poate ajuta la identificarea unei game largi de afecțiuni, inclusiv:

 1. Leziuni ale cartilajului și ligamentelor, cum ar fi rupturi sau întinderi.

 2. Tendinite și bursite, care sunt inflamații ale țesuturilor din jurul articulațiilor.

 3. Artrită, inclusiv osteoartrita și artrita reumatoidă, care provoacă inflamație și degenerare a articulațiilor.

 4. Leziuni și afecțiuni ale meniscului în cazul genunchiului.

 5. Fracturi de stres sau fracturi care nu sunt vizibile în radiografii.

 6. Chisturi osoase și tumori benigne sau maligne ale oaselor și țesuturilor moi.

 7. Afecțiuni congenitale ale sistemului musculoscheletal, cum ar fi displazia de șold sau deformități ale oaselor.

 8. Infecții ale oaselor (osteomielită) sau ale țesuturilor moi din jurul articulațiilor.

 9. Evaluarea pre- și post-chirurgicală a unei zone afectate, pentru a monitoriza rezultatele unei intervenții chirurgicale și a planifica eventualele tratamente ulterioare.

Aceasta este doar o listă parțială a afecțiunilor care pot fi identificate prin rezonanta magnetica a articulațiilor și extremităților. Examinarea poate oferi informații valoroase pentru a ajuta la stabilirea unui diagnostic precis și la elaborarea unui plan de tratament adecvat.

Cat costa RMN Articulatii?

 • RMN Umar nativ 670 lei.

 • Pret RMN Umar cu substanta de contrast 960 lei.

 • iRM Cot: 670 lei.

 • iRM Cot nativ si cu substanta de contrast 960 lei.

 • iRM Mână (PUMN): 670 lei.

 • iRM Pumn nativ si cu substanta de contrast 960 lei.

 • Pret RMN Gleznă nativ: 670 lei.

 • Preturi RMN Glezna nativ si cu substanta de contrast 960 lei.

 • RMN Genunchi Pret : 670 LEI. (nativ).

 • Preturi RMN Genunchi nativ si cu substanta de contrast 960 lei.

 • iRM Coapsă: 670 lei.

 • iRM Coapsa nativ si cu substanta de contrast 960 lei.

 • iRM Gambă: 670 lei.

 • iRM Gamba nativ si cu substanta de contrast 960 lei.

 • Preturi RMN Articulatii Sacroiliace nativ: 670 lei.

 • iRM Articulatii Sacroiliace nativ si cu substanta de contrast 960 lei.

 • Preturi RMN Articulatii Coxofemurale nativ: 670 lei.

 • iRM Articulatii Coxofemurale nativ si cu substanta de contrast 960 lei.

În cadrul clinicii noastre, pacienții pot beneficia și de investigații RMN pentru orbite, sinusuri, ureche internă și hipofiză. Aceste investigații pot fi realizate în mod nativ sau cu substanța de contrast rmn, în funcție de necesitățile fiecărui caz în parte.

RMN-ul nativ pentru aceste zone oferă imagini detaliate ale structurilor și țesuturilor, fiind util în diagnosticarea afecțiunilor precum inflamații, infecții sau tumori.

Utilizarea substanței de contrast rmn poate îmbunătăți calitatea imaginilor obținute, facilitând diagnosticarea unor afecțiuni mai complexe sau a unor modificări subtile ale structurilor vizate.

Prin intermediul investigațiilor RMN cu substanță de contrast, medicii pot evalua în mod eficient starea vaselor de sânge și pot identifica eventuale anomalii sau malformații.

 

RMN Orbite

RMN-ul orbitei este o investigație imagistică avansată și neinvazivă care se concentrează pe structurile oculare și ale cavității orbitale. Acesta poate ajuta la identificarea unei varietăți de afecțiuni și anomalii, cum ar fi:

 1. Tumori ale orbitei, precum hemangioamele, limfoamele, neurinoamele și metastazele.

 2. Inflamația și infecțiile orbitale, cum ar fi celulita orbitară.

 3. Afecțiuni ale nervului optic, precum neurita optică și compresia nervului optic.

 4. Afecțiuni ale mușchilor extraoculari, cum ar fi miopatia tiroidei și miastenia gravis.

 5. Malformații vasculare, precum fistulele carotido-cavernoase.

 6. Afecțiuni ale glandelor lacrimale, cum ar fi dacriocistita și tumori ale glandelor.

 7. Boli degenerative ale ochiului, precum glaucomul și degenerescența maculară.

 8. Afecțiuni ale țesuturilor moi periorbitale, cum ar fi edemul și hemoragia.

 9. Fracturi orbitale și alte traumatisme.

Această listă nu este exhaustivă, dar oferă o imagine de ansamblu a tipurilor de afecțiuni pe care iRM-ul orbitei le poate identifica, permițând medicilor să stabilească un diagnostic precis și să planifice tratamente adecvate.

 • Pret RMN Orbite 670 lei. (nativ)
 • Pret iRM de Orbite cu substanta de contrast 960 lei.

Pret RMN Sinusuri

 • Pret RMN Sinusuri 670 lei. (nativ).
 • Pret iRM Sinusuri cu substanta de contrast 960 lei.

RMN Ureche Interna Pret :

iRM-ul urechii interne este o investigație imagistică care se concentrează pe structurile delicate ale urechii interne și ale nervului auditiv.

Acesta poate identifica o varietate de afecțiuni, printre care:

 1. Tumori ale nervului auditiv, cum ar fi neurinoamele vestibulare (acustice) și meningioamele.

 2. Afecțiuni inflamatorii ale urechii interne, precum labirintita și neuronita vestibulară.

 3. Malformații ale urechii interne, cum ar fi sindromul Mondini și malformația lui Michel.

 4. Afecțiuni degenerative ale urechii interne, cum ar fi boala Meniere și otoscleroza.

 5. Traumatisme ale urechii interne și ale nervului auditiv, cum ar fi fracturile de bază a craniului și leziunile nervului auditiv.

 6. Afecțiuni vasculare care afectează urechea internă și nervul auditiv, precum malformațiile arteriovenoase și ischemia.

 7. Infecții ale urechii interne, precum otita internă și meningita.

 8. Boli autoimune care pot afecta urechea internă, cum ar fi boala Cogan și granulomatoza cu poliangiită (Wegener).

sursa: mayoclinic.org

 • Pret RMN Ureche Interna 670 lei. (nativ).
 • Pret RMN Ureche Interna cu substanta de contrast 960 lei.

RMN Hipofiza Pret

iRM-ul hipofizei este o investigație imagistică detaliată, care se concentrează pe glanda hipofiză, o structură mică, dar esențială, situată la baza creierului. Acesta poate identifica o serie de afecțiuni și probleme asociate cu hipofiza, cum ar fi:

 1. Tumori hipofizare, cum ar fi adenomul hipofizar și carcinomul hipofizar.

 2. Afecțiuni inflamatorii ale hipofizei, precum hipofizita și granulomul hipofizar.

 3. Malformații ale hipofizei și regiunii hipotalamo-hipofizare.

 4. Boli autoimune care pot afecta hipofiza, cum ar fi hipofizita limfocitara și sindromul Sheehan.

 5. Afecțiuni endocrine cauzate de disfuncții hipofizare, cum ar fi acromegalia, boala Cushing și diabetul insipid.

 6. Hemoragii și infarcte hipofizare, precum apoplexia hipofizară și necroza hipofizară.

 7. Infecții ale hipofizei și a regiunii învecinate, cum ar fi meningita și abcesul cerebral.

 8. Metastaze ale unor tumori primare din alte părți ale corpului.

   

 • RMN hipofiza pret 670 lei. (nativ).
 • Pret RMN Hipofiza cu substanta de contrast 960 lei.

 

RMN Regiune Cervicala (RMN Gat)

O examinare iRM a regiunii cervicale este o investigație imagistică de înaltă precizie și neinvazivă, care se concentrează pe structurile de la nivelul gâtului. Acesta poate identifica o gamă largă de afecțiuni, inclusiv:

 • Afecțiuni ale țesuturilor moi, cum ar fi infecțiile, inflamațiile și tumorile în gât și în jurul traheei și esofagului.

 • Afecțiuni ale nervilor și rădăcinilor nervoase, cum ar fi radiculopatia cervicală și neuropatia.

 • Afecțiuni vasculare, cum ar fi anevrismele și malformațiile arteriovenoase.

 

Nu efectuam Regiune Cervicala nativ (RMN Gat Nativ).

 

RMN Bazin Osos

 • Pret RMN (iRM) Bazin nativ 670 lei
 • Pret RMN (iRM) Bazin cu substanta de contrast 960 lei.

 

RMN testicular

 • Pret RMN Testicular 670 lei Nativ.
 • Pret iRM Testicular cu substanta de contrast 960 lei.

RMN cu substanta de contrast irm imagistică prin rezonanță magnetică

În unele cazuri, pentru a obține imagini mai clare și detaliate, poate fi necesară injectarea de substanta de contrast.

 • Prețul pentru secventele suplimentare post-contrast (inclusiv substanța de contrast) este de 290 lei.

Aceasta este administrată intravenos pacientului și ajută la evidențierea anumitor structuri anatomice sau modificări patologice în cadrul examinărilor RMN.

 

 

 • RMN San Bilateral / RMN Mamar Pret 990 lei. ( substanta de contrast se achita separat 290 lei ).

In clinica Biomed Scan efectuam RMN de San numai cu substanta de contrast, pentru o vizualizare foarte detaliata a tesutului mamar !

De ce să alegeți Clinica Biomedscan?

In Clinica Biomed Scan, ne mândrim cu experiența noastră și cu profesionalismul echipei medicale în domeniul imagisticii prin rezonanta magnetica.

Oferim investigatii cu 4 echipamente RMN Siemens si General Electric, iar echipa noastra medicala vă asigură că toti pacientii vor primi cel mai înalt nivel de profesionalism, atentie si empatie.

Pacienții care se prezintă la Clinica Biomed Scan București pentru investigații RMN beneficiază de tarife competitive și de servicii de înaltă calitate, asigurate de echipa noastra medicala .

Indiferent dacă este vorba de un RMN cerebral, RMN coloană vertebrală, RMN abdominal, RMN pelvis sau RMN articulații, pacienții pot conta pe suportul și expertiza noastră pentru a obține rezultate precise și informații utile în stabilirea diagnosticului și a tratamentului adecvat.

 

De altfel, recenziile primite de la pacientii nostri vorbesc de la sine privind grija de care incercam in permanenta sa dam dovada. In fiecare zi facem eforturi mari sa respectam intocmai ora programarilor, iar tarifele competitive pentru examinarile RMN reflectă angajamentul nostru față de accesibilitatea serviciilor medicale.

 

1.5 Tesla 2022 RMN Biomescan Bucuresti

 

În concluzie,

Clinica RMN Biomed Scan București este alegerea potrivită pentru pacienții care caută servicii de imagistică prin RMN de calitate la prețuri accesibile. Fie că aveți nevoie de un RMN cerebral, RMN coloană, RMN abdomen, RMN pelvis sau RMN articulații, suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii și rezultate precise.

 

Faceti azi o programare RMN online, aici !

 

Pentru a afla mai multe informații despre celelalte servicii medicale din clinica sunați aici :

0219967
RMN

Investigații RMN GRATUIT pentru cele 7 tipuri de „Monitorizări”, pentru pacienții asigurați.

RMN GRATUIT

Investigații pentru cele 7 tipuri de „Monitorizări” pentru pacienții asigurați.

Află mai multe informații

 

FAQs:

 • In clinica Biomedscan efectuam RMN Genunchi la un Pret de 670 lei.

RMN cu contrast utilizează o substanță de contrast numita Gadolinium, pentru a evidenția anumite structuri în interiorul corpului, oferind imagini mai clare in anumite afectiuni.

RMN fără contrast ( numit si RMN Nativ) nu folosește substanță de contrast. Majoritatea investigatiilor iRM se efectueaza fara administrarea de contrast.

 • In clinica Biomedscan, rmn cap pret (rmn cerebral pret) – 670 lei.

 • rmn cerebral cu substanta de contrast pret 960 lei.

 • rmn cerebral cu bilet de trimitere : Gratuit.

 • RMN coloana pret 670 lei per regiune, nativ, adica:

 • rmn coloana lombara pret – 670 lei

 • rmn coloana cervicala pret – 670 lei

 • pret rmn coloana toracala – 670 lei.

 

 • Pentru efectuarea a 2 sau 3 regiuni rmn coloana vertebrala Biomedscan ofera reducere de pret. 

Tarifele pentru diferite tipuri de examinări RMN in clinica Biomedscan au un preț unic pentru orice investigatie nativa (pentru un segment sau regiune). Vezi mai sus toate tarifele.

RMN Pret cu trimitere (rmn cu bilet de trimitere de la medic specialist) – este GRATUIT !

Cat Costa un RMN ? RMN Pret Bucuresti:

 

 • RMN CEREBRAL pret 670 lei.

 • ANGIO RMN CEREBRAL pret 870 lei.

 • RMN CEREBRAL + PROTOCOL EPILEPSIE pret 870 lei.

 • RMN CEREBRAL + PROTOCOL SPECTROSCOPIE pret 870 lei.

 • RMN REGIUNE CERVICALA pret 670 lei.

 • RMN ORBITE/SINUSURI/URECHE INTERNA/HIPOFIZA pret 670 lei.

 • RMN GENUNCHI pret 670 lei.
 • rmn genunchi cu bilet de trimitere : Gratuit.

 • RMN ARTICULATII SACROILIACE pret 670 lei.

 • RMN ARTICULATII COXOFEMURALA pret 670 lei.

 • RMN ARTICULATII (UMAR/COT/PICIOR) pret 670 lei.

 • RMN GLEZNĂ pret 670 lei.

 • RMN EXTREMITATI (COAPSA/GAMBA) pret 670 lei.

 • RMN ABDOMEN SUPERIOR pret 670 lei.

 • RMN PELVIS pret 670 lei.

 • RMN COLOANA VERTEBRALA (1 regiune) pret 670 lei.

 • RMN COLOANA VERTEBRALA (2 SEGMENTE) pret 1150 lei.

 • RMN COLOANA VERTEBRALA (3 SEGMENTE) pret 1550 lei.

 • RMN TESTICULAR pret 670 lei.

 • RMN ABDOMEN SUPERIOR + COLANGIO RMN pret 870 lei.

 • RMN CEREBRAL + URECHE INTERNA pret 1150 lei.

 • RMN CEREBRAL + ORBITE pret 1150 lei.

 • SUBSTANTA CONTRAST RMN pret 290 lei.

 • RMN SAN ( MAMAR ) BILATERAL CU SUBSTANTA DE CONTRAST pret 990 lei + 290 lei substanta de contrast.

 

 • Un RMN nativ (adica fara substanta de contrast) de regula dureaza 20 – 30 de minute, in functie de zona investigata.
 • Un RMN cu substanta de contrast dureaza de obicei aproximativ 40 de minute, in functie de zona investigata si de patologia intalnita.
 • RMN abdominal + pelvis dureaza de obicei 60 – 80 de minute, in functie de patologie si daca se administreaza sau nu substanta de contrast.
 • RMN Cervical dureaza in medie 20 de minute, in functie de patologia intalnita.
 • RMN Cervical cu substanta de contrast dureaza aproximativ 35-40 de minute.
 • RMN Lombar dureaza in medie 20 de minute, in functie de patologia intalnita.
 • RMN Lombar cu substanta de contrast dureaza aproximativ 35-40 de minute.

RMN PRET : 870 LEI ORICE INVESTIGATIE

*Substanta de contrast se achita separat

*Eliberarea rezultatelor: 2-10 zile lucratoare.

(Detalii exacte in momentul programarii)

*PLATA IN RATE PRIN

 

BiomedScan,Clinica Medicala București, RMN, Cardiologie, Ecografie, Biomedscan Site Photo card avantaj

Vezi Recenzii RMN !

 

Hortensia O.

Recomand pentru program - eu am fost duminică după-amiaza, amabilitatea și pregătirea personalului tânăr, prețuri convenabile. Am primit mesaje înaintea investigației pentru a-mi aminti de programare și, chiar cu câteva minute înainte de a ajunge la ei, m-au sunat să se asigure că mă descurc, știind că vin de la Ploiești. Investigația (RMN genunchi) a durat 25 de minute, iar în total, cu completarea formularelor necesare și cu înmânarea CD-ului + poze, am stat circa 1 oră.

 

Ruxandra-Maria N.

Pot descrie totul în superlative! Mulțumesc, Biomed Scan, pentru experiența plăcută pe care am avut-o în clinica voastră. Personalul este extrem de bine pregătit și amabil, iar serviciile oferite sunt impecabile! Am efectuat o investigație RMN și pe parcursul întregii proceduri am fost încurajată și totul a decurs fără probleme.

Este o clinică de top, cu o echipă de profesioniști, pe care o recomand cu toată încrederea!

 

Sevastita Burcea

Servicii de înaltă calitate, am fost cu mama mea la un RMN , am fost uimita de asemenea servicii , le mulțumesc în principal fetelor de la recepție Monica și Raluca pentru amabilitatea oferita , asistentei medicale și cât domnului doctor , va mulțumesc!
 
Nota 10 .
 

Andreea B.

Local Guide · 33 de recenzii
 

Este a doua oară când ajung la ei. Foarte mulțumită! Sunt și o persoana claustrofoba și mi s a permis ca soțul sa intre înăuntru, chiar sa mă țină de mana ☺️🫣. Cu biletul de trimitere aici faci totul gratuit, foarte convenabil, in alte părți nu scapi fara 450 de lei.

Voi mai reveni daca va mai fi nevoie.👍👍👍 …

 

Octavian S.

Local Guide · 91 de recenzii
 
Personal deosebit de drăguț și foarte bine calificat în special domnișoara de la recepție, domnul asistent de la RMN și Dl Doctor! Servicii de calitate, chiar am rămas foarte plăcut impresionați!
Nota 10 cu plus! Felicitări!
 
 
 

Adrian Ghita

 

Recent mama mea de aproape 90 de ani a efectuat un RMN de peste 1 ora la Biomed Scan din Bd. Nicolae Grigorescu. Am fost placut impresionati de profesionalismul si grija aratate pe parcursul investigatiei de dra asistenta si am dori sa-i multumim pe aceasta cale. De asemenea, dna de la receptie a fost amabila si suportiva.
 
 
 
 

Adrian Marius U.

Servicii prompte și profesioniste. Personalul oferă indicații folositoare și foarte amabil. Decontarea prin CNAS se face prin programare cu cel puțin 6 săptămâni înainte, având biletul de trimitere.

 
Contracost, am reușit să mă programez pentru ziua următoare, foarte rapid.
 
 
 
 

Alina V

Recomand cu încredere această clinică! Am avut o programare la Biomed Scan Titan, unde am fost întâmpinată de o doamnă extrem de amabilă la recepție. Mi s-a explicat cu răbdare cum să completez chestionarul și care este procedura pentru RMN. Programarea a fost respectată în mod punctual, iar CD-ul cu rezultatele mi-a fost înmânat imediat.

Mulțumesc echipei pentru profesionalismul, amabilitatea și empatia de care au dat dovadă!

 
 
 

Elena L

O experiență inedită și plăcută! Recomand această clinică! În primul rând, am ratat programarea la ora stabilită, dar am fost reprogramată rapid! Personal tânăr și profesionist, atent, comunicativ, interpretarea rezultatului a fost rapidă    ( 2 zile ) . Foarte mulțumită! Revin cu drag!!! Am făcut RMN cerebral. A fost prima dată când fac această analiză. Mi s-a explicat tot ce urmează să mi se facă!

Mergeți la această clinică !

 

Georgeta Andreea I.

Am sunat pentru a mă programa pentru un RMN lombo-sacrat, cu bilet de trimitere, și mi s-a zis că primul loc disponibil va fi abia peste aproape 2 luni, acceptând data. La două zile, m-a sunat o domnișoară drăguță spunându-mi că s-a eliberat un loc peste alte 2 zile, dar din păcate nu am putut accepta deoarece biletul de trimitere era incomplet. La o săptămână distanță, am fost din nou sunată pentru aceeași informație, rămânând să mă duc în această zi (pentru a rezolva problema cu biletul). Am ajuns la clinică unde domnișoarele de acolo au fost foarte drăguțe și s-au comportat foarte profesional. Într-adevăr, s-a decalat puțin programarea, intrând la o distanță de 15-20 minute (nu am avut o problemă cu asta), dar filmul și CD-ul au fost înmânate pe loc, rămânând să primesc pe e-mail sau să mă duc să-mi ridic interpretarea la RMN peste alte 10 zile. Am rămas foarte plăcut surprins de personal, încât aș recomanda-o și altor persoane.

 
 
 

Anastasiei A.

În urma mai multor căutări, am găsit această clinică, despre care pot spune doar că sunt profesioniști în toate aspectele. Nu făcusem niciodată un RMN și eram puțin sceptică în privința examinării, având și o ușoară claustrofobie.

Programarea a fost făcută foarte rapid, pentru a doua zi. Asistenta a vorbit cu mine pe toată durata examinării, anunțându-mă câte minute mai aveam din examinare, când mă puteam mișca și când nu.

M-am simțit relaxată și în siguranță, în ciuda zgomotelor, știind că există cineva care îmi vorbește și mă supraveghează. Clinica este curată, spațioasă, iar personalul de la recepție este plăcut și bine pregătit. Recomand cu încredere.

 

Manuela M.

Local Guide · 27 de recenzii
 
Am fost in aceasta locație intr o duminica pentru un RMN …in aceasta locație ești chemat la investigații chiar și sâmbătă și duminica Un centru de imagistica foarte plăcut..curat…multă liniște…personal foarte drăguț si atent Deși am venit cu multă frica de acest aparat de RMN ….cu mulți ani in urma am maj făcut RMN intru tub destul de lung care mi-a dat o stare foarte proasta sj am avut impresia ca nu am sa mai ies niciodata …
 
La Biomedscan am avut surpriza sa gasesc un aparat de ultima generație mult maj performant sj mai scurt iar frica mea nu a mai existat și am stat foarte relaxata in timpul examinării Recomand cu mare drag acest centru mai ales pentru cei care au probleme de claustrofobie de rmn
 

Vlad B.

 
Recomand cu încredere! Am avut o programare pentru un RMN al coloanei lombare, cu plata, la recomandarea medicului neurolog, și am fost destul de reticent deoarece nu mai făcusem niciodată o astfel de investigație. Odată ajuns la clinica Biomed Scan, am fost întâmpinat de personalul de la recepție, care s-a dovedit foarte amabil și mi-a explicat ce și cum trebuie completat în privința formularelor, în ce constă investigația. După câteva momente de așteptare, am fost preluat de domnul de la RMN. Investigatia a decurs foarte bine, chiar dacă eram cam speriat inițial. Am fost întrebat de mai multe ori dacă totul este în regulă, și mi s-a explicat că în cazul în care ar fi apărut o problemă, ar trebui să apelez butonul de panică și domnul de la operație ar fi venit imediat să verifice ce s-a întâmplat. După investigație, mi s-au dat pe loc filmul și CD-ul, iar interpretarea scrisă urma să o primesc în a 5-a zi. Totul a costat 590 de lei, foarte avantajos în comparație cu alte clinici. Sunt foarte încântat de ceea ce a oferit clinica și cu siguranță voi recomanda și cunoștințelor care au nevoie de efectuarea unui RMN sau a unor consultații.
 
Poza Clinica Biomedscan Titan
 

Dan M.

 

Am venit la clinica din Titan pentru o serie de investigații RMN și am avut o experiență extrem de plăcută. Serviciile prestate au fost ireproșabile. Am fost preluat la timp, conform programării, fără întârzieri, și am fost tratat ca un pacient respectat și important, nu ca un simplu client.

Sunt foarte mulțumit de modul în care medicul specialist mi-a vorbit, fiind extrem de empatic și oferindu-mi detalii esențiale și suplimentare despre investigația efectuată. De asemenea, clinica se remarcă prin curățenia impecabilă, iar doamna de la recepție a fost foarte amabilă și mi-a oferit chiar sfaturi despre parcarea în zona, care este, de obicei, aglomerată.

Un aspect important de menționat este și prețul, care pentru un RMN de 1.5 Tesla este cel mai mic pe care l-am găsit în București. În plus, m-am bucurat să aflu că nu mai sunt costuri suplimentare pentru CD-ul cu rezultatele, spre deosebire de alte clinici.

În concluzie, 5 stele ... de nota 10.

 

Ruxandra N.

 
Voi recomanda tuturor o clinică de nota zece! M-am programat pentru un RMN la genunchi, cu plata. Am intrat cu o întârziere de 10 minute, dar în acest timp, personalul m-a ajutat să completez formularele necesare pentru investigație și am fost serviți cu bomboane (ce gest drăguț! 😀). Doamna asistentă de la RMN a fost foarte amabilă (îmi pare rău că nu am reținut numele), mi-a explicat cum va decurge procedura și cât timp va dura. Pe tot parcursul investigației, m-a întrebat prin microfon dacă mă simt bine, manifestând răbdare și empatie, întrucât era prima mea experiență cu un RMN și aveam emoții mari. Mamei mele i s-a permis să mă însoțească în camera RMN-ului, ceea ce a contat foarte mult pentru mine. Este adevărat că se aud niște zgomote asemănătoare bătăilor de tobe, dar am avut căști cu muzică și a fost în regulă. La sfârșit, mi s-a înmânat CD-ul cu imaginile, iar rezultatul scris mi s-a spus că va fi gata în aproximativ 3-5 zile. Prețul este mediu spre mic în comparație cu alte clinici din București. Mulțumesc pentru tot!
 
Poza Clinica Biomedscan Titan, RMN

Clinica BiomedScan Recenzii

Recenzii Biomedscan
Biomedscan Recenzii

Vezi Recenzii Cardiologie !

 

Vasilica C.

Local Guide · 95 de recenzii
 
 
Bună ziua! Datorită unei mici neînțelegeri din partea mea și a unor persoane de la ghișeul de primire, s-a ajuns la acea postare nefericită. Cu bunăvoința domnului manager și a doamnei doctor cardiolog, totul s-a rezolvat. Pe această cale, le mulțumesc din suflet pentru tot ce au făcut. Mergeti cu toată încrederea, pentru că există un personal de mare profesionalism. Vă mulțumesc!
 

Sayedh-Nadia B.

Local Guide · 23 de recenzii
 
 
Vin aici o dată la câteva luni, iar de fiecare dată fetele de la recepție sunt foarte drăguțe și amabile și te ajută cu ceea ce ai nevoie. Doamna doctor cardiolog Adela Cristea chiar este un medic cum rar mai găsești în ziua de azi, îmi place cum se poartă cu mine explicând totul pe înțelesul meu, iar felul ei de a vorbi cu mine îmi insuflă forța și puterea de care am nevoie. Vă mulțumesc!
 
 

Bianca D.

 
Am fost cu mama pentru un control cardiologic și am avut o experiență foarte plăcută. Fetele de la recepție au fost foarte săritoare și amabile, iar doamna doctor Cirstea a fost drăguță și prietenoasă. Nu ai senzația că ești la medic, ci mai degrabă la un terapeut care te întreabă, îți explică și îți propune un tratament. Clinica era curată, spațioasă și aerisită, iar prețurile pentru consultații erau normale. Un aspect important de menționat este că dacă folosiți aplicația Waze, vă poate duce în spatele clădirii. În realitate, intrarea este mult mai accesibilă, chiar lângă intrarea în parcarea vizavi de Kaufland de la Dristor. Recomand cu încredere!
 

Aylin Z.

 
O clinică bună și personal dragut. M-am programat la Cardiologie aseară și astăzi am făcut consultul. Mulțumiri doamnelor de la recepție pentru programarea făcută și mulțumiri domnului doctor Marghescu de la Cardiologie! Un medic bun, consult complet. Preț excelent în comparație cu alte clinici. O clinică mare și foarte curată. Recomand!
 

Elena A.

 
Mulțumiri doamnei doctor Cîrstea Adela pentru atitudinea deosebit de profesională, deschisă, umană și amabilitatea și răbdarea acesteia. Apreciez și amabilitatea deosebită a personalului de la recepție. Servicii medicale excepționale.
 

Alina N.

 
Am venit cu mama mea la doamna doctor cardiolog Adela Cârstea și am fost foarte mulțumită. Doamna doctor a avut o atitudine profesională și ne-a oferit toate informațiile de care aveam nevoie. Recomand cu încredere serviciile clinicii.
 
 

Ana M.

 
Am fost cu mama mea pentru o consultație cardiologică, unde am fost întâmpinate de niște doamne foarte drăguțe și amabile la recepție. La ora programată, am fost invitate în cabinetul domnului doctor Valentin Mărghescu, unde am găsit un medic de o blândețe rară și, nu în ultimul rând, profesionist. Vă mulțumim din suflet! Recomand cu drag această clinică.
 

Edy D.

 
Apreciez experiența ta pozitivă cu doamna doctor Georgiana și clinica Biomedscan. Este minunat să întâlnești medici profesioniști și dedicați, care să-ți ofere răbdare și explicații pe înțelesul tău. Mulțumesc pentru recomandare și încurajez pe toți cei care au nevoie de servicii medicale să se adreseze cu încredere clinicii Biomedscan. 😊❤️
 

Cristina P.

 

Mulțumim pentru profesionalism și seriozitate. Este al doilea an în care vin cu mama mea la cardiologie, și de fiecare dată am primit informații foarte bune și sfaturi care au ajutat-o foarte mult pe mama. Vă doresc succes în continuare! Cristina Prodanescu.

 

Mariana B.

 
Am avut astăzi o consultație la cardiologie și pot spune că domnul doctor Valentin Mărghescu este un medic excepțional, calm și îți explică practic. M-am liniștit după ce am vorbit cu dânsul. Recomand această clinică, cei de la recepție sunt amabili și vorbesc frumos cu pacienții.
 
Mulțumesc.
 

Ana A.

Recomand! Bunica mea a fost pe data de 16 martie la cardiologie. A ramas impresionata de amabilitatea personalului cat si de rabdarea domnului doctor care i-a raspuns la intrebari si profesionalismul de care a dat dovada. Multă sanatate tuturor!

 

Alex P.

 
Amabilitate, rapiditate și multă grijă față de pacient. Sunt foarte mulțumit și de cât de bine am fost tratat de fetele de la recepție, care au avut grijă ca întregul itinerariu să fie perfect! Mulțumesc, aici voi veni de acum înainte.
 

Andrei C.

 
Am venit pentru un consult la cardiologie pentru o problemă pe care o am de peste 25 de ani la inimă și am descoperit un medic de care sper să mă trateze toată viața. Doamna doctor Marin Gabriela, despre care este vorba, a fost nu doar o alinare prin vorbele bune pe care mi le-a spus, dar și un medic excepțional prin conduita și tratamentul său. M-a impresionat vasta cunoaștere a problemei mele medicale (mi-am dat seama mergând și la alți medici anterior că doamna doctor este la curent cu cele mai recente studii referitoare la problema mea medicală). Tratamentul pe care mi l-a prescris a ameliorat semnificativ simptomele pe care le-am avut. Este un lucru mare să fii la curent cu cele mai inovative medicamente și să ajustezi corect dozele. Am avut probleme mari anterior, am consultat mai mulți medici, însă simptomatologia persista indiferent de schema de tratament. Sper să mă simt la fel de bine în continuare, dar știu acum la cine să apelez. Recomand cu încredere pe doamna doctor Marin și echipa Biomed Scan!
 

Ancuța D.

 
Am avut mai multe interacțiuni (2 RMN-uri + Cardiologie) cu clinica Biomedscan Răcari în ultimii ani și, în general, sunt mulțumită de acestea. De la partea de comunicare, personalul de la recepție și call-center a fost foarte amabil și dornic să ajute. Medicii au fost profesioniști și m-au făcut să mă simt în siguranță în timpul investigațiilor. De asemenea, am apreciat curățenia și ambianța din clinică. Domnul de la ultimul RMN pe care l-am făcut în luna martie 2023 a fost foarte prietenos și atent, explicându-mi în detaliu pașii investigației. Domnul doctor Mărghescu de la cardiologie a fost deosebit, demonstrând pe lângă profesionalism, și multă bunăvoință și empatie în actul medical. Este un aspect uman pe care ne-am dori să-l întâlnim la cât mai mulți medici, dar care este încă greu de găsit.
 
 

Elena M.

 
Vreau să acord 5 stele ✨ pentru o doctoriță extrem de profesionistă care s-a ocupat de problemele mele cardiologice. Sunt extrem de mulțumit de răbdarea pe care a avut-o în a-mi explica pe înțelesul meu ceea ce nu mai funcționează în organismul meu și ce medicamente trebuie să iau. Dna dr. Gabriela Marin a fost foarte amabilă la consultație și mi-a acordat tot timpul necesar pentru investigații și schema de tratament. Nu pot decât să îi mulțumesc ei și întregii echipe de la Biomedscan pentru standardele înalte cu care vin în întâmpinarea pacienților cu probleme de sănătate. Recomand cu încredere! ☺

Clinica BiomedScan Recenzii

Recenzii Biomedscan
Biomedscan Recenzii

Vezi Recenzii Gastroenterologie!

 

Mihnea T.

 
Am fost astăzi la doamna doctor Adina Mioara Bosonea cu tatăl meu. A fost o experiență foarte plăcută: punctuală, m-a chemat să-mi explice și mie următorii pași, rabdatoare, cu o atitudine prietenoasă și ne-a răspuns la toate întrebările.
O recomand!
 

Caliopia Cristina D.

 
Servicii bune și rapide! O super doctoriță la gastroenterologie, atentă, rabdatoare, care îți vorbește cald și îți explică totul cu atenție și detalii.
 

Bianca G.

 
Servicii de calitate, Doamna Dr. Boșonea Alina a dat dovada de profesionalism si empatie!
 
Recomand cu încredere serviciile Biomed Scan
 

Andrei Robert G.

Local Guide · 23 de recenzii
 
Cele mai bune servicii medicale private de cardiologie și gastroenterologie! Am fost pe data de 7.12 la domnul doctor Mărghescu (cardiologie), care mi-a explicat un diagnostic pus rapid și mi-a oferit alternative. Pe 12.12 am avut o întâlnire la Biomedscan pentru gastroenterologie, cu doamna doctor Adina Boșonea, și am fost foarte mulțumită de ea! Sunt niște medici extraordinari pe care îi recomand oricui.
 
 

Sorin F.

Local Guide · 9 recenzii
 
Sunt foarte mulțumit de modul în care am fost primit, împreună cu tatăl meu - pentru care am făcut programarea în vederea unui consult la Gastroenterologie. Dr. Boșonea Adina - un medic bine pregătit profesional, foarte amabilă și răbdătoare.
 
 
 

Violeta V.

 
Mulțumesc întregii echipe care mi-au acordat toată atenția în momentul investigației efectuate de fiecare dată când am fost. O echipă de profesioniști, devotați muncii lor. Recomand cu încredere toate serviciile pe care le oferă clinica: RMN, Cardiologie, gastroenterologie, ortopedie.
 

Clinica BiomedScan Recenzii

Recenzii Biomedscan
Biomedscan Recenzii

Vezi Recenziile noastre !

 

Vasilica C.

Local Guide · 95 de recenzii
 
 
Bună ziua! Datorită unei mici neînțelegeri din partea mea și a unor persoane de la ghișeul de primire, s-a ajuns la acea postare nefericită. Cu bunăvoința domnului manager și a doamnei doctor cardiolog, totul s-a rezolvat. Pe această cale, le mulțumesc din suflet pentru tot ce au făcut. Mergeti cu toată încrederea, pentru că există un personal de mare profesionalism. Vă mulțumesc!
 

Sayedh-Nadia B.

Local Guide · 23 de recenzii
 
 
Vin aici o dată la câteva luni, iar de fiecare dată fetele de la recepție sunt foarte drăguțe și amabile și te ajută cu ceea ce ai nevoie. Doamna doctor cardiolog Adela Cristea chiar este un medic cum rar mai găsești în ziua de azi, îmi place cum se poartă cu mine explicând totul pe înțelesul meu, iar felul ei de a vorbi cu mine îmi insuflă forța și puterea de care am nevoie. Vă mulțumesc!
 
 

Christa W.

Local Guide · 16 recenzii
 

Recomand această clinică tuturor celor care își doresc să interacționeze cu o echipă de oameni profesioniști și pasionați de meseriile lor. Aici veți găsi compasiune și empatie la cel mai înalt nivel. Mulțumesc echipei care m-a ghidat și însoțit pe parcursul unei examinări complicate cu substanță de contrast. Timp de o oră am fost examinată și atent supravegheată. Vă mulțumesc!

 

Hortensia O.

Recomand pentru program - eu am fost duminică după-amiaza, amabilitatea și pregătirea personalului tânăr, prețuri convenabile. Am primit mesaje înaintea investigației pentru a-mi aminti de programare și, chiar cu câteva minute înainte de a ajunge la ei, m-au sunat să se asigure că mă descurc, știind că vin de la Ploiești. Investigația (RMN genunchi) a durat 25 de minute, iar în total, cu completarea formularelor necesare și cu înmânarea CD-ului + poze, am stat circa 1 oră.

 

Ruxandra-Maria N.

Pot descrie totul în superlativ ! Mulțumesc, Biomed Scan, pentru experiența plăcută pe care am avut-o în clinica voastră. Personalul este extrem de bine pregătit și amabil, iar serviciile oferite sunt impecabile! Am efectuat o investigație RMN și pe parcursul întregii proceduri am fost încurajată și totul a decurs fără probleme.

Este o clinică de top, cu o echipă de profesioniști, pe care o recomand cu toată încrederea!

 
 

Andreea B.

Local Guide · 33 de recenzii
 

Este a doua oară când ajung la ei. Foarte mulțumită! Sunt și o persoana claustrofoba și mi s a permis ca soțul sa intre înăuntru, chiar sa mă țină de mana ☺️🫣. Cu biletul de trimitere aici faci totul gratuit, foarte convenabil, in alte părți nu scapi fara 450 de lei.

Voi mai reveni daca va mai fi nevoie.👍👍👍 …

 

Gheorghe S.

 
Recomand ! Soția mea a făcut un RMN la locația din strada Racari și am fost extrem de mulțumiți de experiență. Echipa de profesioniști a fost excelentă, iar fetele de la recepție au fost drăguțe și amabile. Domnul de la aparatul RMN a fost empatic și foarte amabil.
În ceea ce privește prețurile, acestea sunt rezonabile în comparație cu alte clinici.
 
 

Adrian Marius U.

 
Servicii prompte și profesioniste. Personalul oferă indicații folositoare și foarte amabil. Decontarea prin CNAS se face prin programare cu cel puțin 6 săptămâni înainte, având biletul de trimitere. Contracost, am reușit să mă programez pentru ziua următoare, foarte rapid.
 

Petre Liana

 
Este a treia oară când apelez la serviciile lor și sunt foarte mulțumită. Aparatura performantă, oameni dornici să te ajute, prețuri foarte corecte, programări rapide și punctualitate. Toate acestea sunt extrem de importante pentru mine!
Îi recomand cu încredere!
 

Florin Panescu

Mulțumesc întregii echipe BiomedScan, atât fetelor de la recepție cât și medicilor, pentru profesionalismul, serviciile excelente și respectul cu care v-ați tratat fiecare client în parte. Este a 4-a oară când apelez la serviciile voastre și sunt extrem de mulțumit. Personalul este prietenos și reușește să reducă temerile legate de claustrofobie. De asemenea, rezultatele scanării sunt interpretate corect într-un timp relativ scurt.

 
Recomand cu toată încrederea BiomedScan
 

Aylin Z.

O clinică bună și personal dragut. M-am programat la Cardiologie aseară și astăzi am făcut consultul. Mulțumiri doamnelor de la recepție pentru programarea făcută și mulțumiri domnului doctor Marghescu de la Cardiologie! Un medic bun, consult complet. Preț excelent în comparație cu alte clinici. O clinică mare și foarte curată.

 
 
Recomand!
 

Chiricioiu Ana-Maria

Recomand cu toată încrederea. Personalul foarte amabil și plini de profesionalism. Am sunat miercuri seara și am făcut rmn cerebral cu bilet de trimitere sambata dimineața. Deși nu am plătit nimic s au comportat exemplar și totul a decurs foarte repede, am primit cd ul și filmul rmn ului pe loc, urmând sa primesc interpretarea rezultatului pe mail în câteva zile. Va mulțumesc frumos. Cu siguranță am sa mai revin în aceasta clinica.
 

Dragoș S.

Experiența pe care am avut-o a fost una foarte plăcută. Informațiile prezentate cu meticulozitate și amabilitatea angajaților denotă experiența acestora. Din momentul în care am ajuns la recepție și până la finalizarea vizitei mele am fost primit într-o atmosferă plăcută unde mi s-au prezentat și explicat toate informațiile de care aveam nevoie. Medicii se asigură dacă pacientul a înțeles lucrurile prezentate acestuia și dacă se simte bine pe parcursul vizitei. Am apreciat foarte mult că personalul se asigură dacă mă simțeam confortabil. Recomand cu încredere BIOMED SCAN datorită experienței medicilor, tehnologiei avansate și pentru atmosfera care te face să te simți bine și în siguranță ca și pacient.

 

Ancuța Drăghici

Am avut mai multe interacțiuni (2 RMN-uri + Cardio) cu clinica Biomedscan Răcari în ultimii ani și, în general, sunt mulțumită de acestea - de la partea de comunicare, la personalul recepției/call-center (foarte amabil și dornic să ajute), medici și până la partea de curățenie și ambianță. Domnul de la ultimul RMN pe care l-am făcut (martie 2023) este foarte prietenos și atent, explicând bine pașii investigației, iar domnul doctor Mărghescu (cardiologie) dă dovadă, pe lângă profesionalism, de multă bunăvoință și empatie în actul medical (are acea latură umană pe care ne-am dori să o întâlnim la cât mai mulți medici, dar care este încă greu de găsit).

 

Biotrendplus

Am avut o experiență excelentă la clinica Biomed Scan, am fost programată la 19:30, iar eu am ajuns cu 10 minute înainte, se respectă programarea, n-am stat nici 2 minute în așteptare, domnișoara de la recepție foarte amabilă, mi-a răspuns la toate întrebările, pixurile cu care scriam declarațiile au fost în permanență udare cu spirt, chiar m-am simțit în siguranță. Personalul tânăr, recomand cu încredere această clinică, totul a mers foarte repede, iar băiatul care m-a ajutat cu analiza foarte amabil.

Nimic de reproșat, mergeți cu încredere, recomand această clinică.

Clinica BiomedScan Recenzii

Recenzii Biomedscan
Biomedscan Recenzii

Vezi Recenziile noastre !

 

Vasilica C.

Local Guide · 95 de recenzii
 
 
Bună ziua! Datorită unei mici neînțelegeri din partea mea și a unor persoane de la ghișeul de primire, s-a ajuns la acea postare nefericită. Cu bunăvoința domnului manager și a doamnei doctor cardiolog, totul s-a rezolvat. Pe această cale, le mulțumesc din suflet pentru tot ce au făcut. Mergeti cu toată încrederea, pentru că există un personal de mare profesionalism. Vă mulțumesc!
 

Sayedh-Nadia B.

Local Guide · 23 de recenzii
 
 
Vin aici o dată la câteva luni, iar de fiecare dată fetele de la recepție sunt foarte drăguțe și amabile și te ajută cu ceea ce ai nevoie. Doamna doctor cardiolog Adela Cristea chiar este un medic cum rar mai găsești în ziua de azi, îmi place cum se poartă cu mine explicând totul pe înțelesul meu, iar felul ei de a vorbi cu mine îmi insuflă forța și puterea de care am nevoie. Vă mulțumesc!
 
 

Christa W.

Local Guide · 16 recenzii
 

Recomand această clinică tuturor celor care își doresc să interacționeze cu o echipă de oameni profesioniști și pasionați de meseriile lor. Aici veți găsi compasiune și empatie la cel mai înalt nivel. Mulțumesc echipei care m-a ghidat și însoțit pe parcursul unei examinări complicate cu substanță de contrast. Timp de o oră am fost examinată și atent supravegheată. Vă mulțumesc!

 

Hortensia O.

Recomand pentru program - eu am fost duminică după-amiaza, amabilitatea și pregătirea personalului tânăr, prețuri convenabile. Am primit mesaje înaintea investigației pentru a-mi aminti de programare și, chiar cu câteva minute înainte de a ajunge la ei, m-au sunat să se asigure că mă descurc, știind că vin de la Ploiești. Investigația (RMN genunchi) a durat 25 de minute, iar în total, cu completarea formularelor necesare și cu înmânarea CD-ului + poze, am stat circa 1 oră.

 

Ruxandra-Maria N.

Pot descrie totul în superlativ ! Mulțumesc, Biomed Scan, pentru experiența plăcută pe care am avut-o în clinica voastră. Personalul este extrem de bine pregătit și amabil, iar serviciile oferite sunt impecabile! Am efectuat o investigație RMN și pe parcursul întregii proceduri am fost încurajată și totul a decurs fără probleme.

Este o clinică de top, cu o echipă de profesioniști, pe care o recomand cu toată încrederea!

 
 

Andreea B.

Local Guide · 33 de recenzii
 

Este a doua oară când ajung la ei. Foarte mulțumită! Sunt și o persoana claustrofoba și mi s a permis ca soțul sa intre înăuntru, chiar sa mă țină de mana ☺️🫣. Cu biletul de trimitere aici faci totul gratuit, foarte convenabil, in alte părți nu scapi fara 450 de lei.

Voi mai reveni daca va mai fi nevoie.👍👍👍 …

 

Gheorghe S.

 
Recomand ! Soția mea a făcut un RMN la locația din strada Racari și am fost extrem de mulțumiți de experiență. Echipa de profesioniști a fost excelentă, iar fetele de la recepție au fost drăguțe și amabile. Domnul de la aparatul RMN a fost empatic și foarte amabil.
În ceea ce privește prețurile, acestea sunt rezonabile în comparație cu alte clinici.
 
 

Adrian Marius U.

 
Servicii prompte și profesioniste. Personalul oferă indicații folositoare și foarte amabil. Decontarea prin CNAS se face prin programare cu cel puțin 6 săptămâni înainte, având biletul de trimitere. Contracost, am reușit să mă programez pentru ziua următoare, foarte rapid.
 

Petre Liana

 
Este a treia oară când apelez la serviciile lor și sunt foarte mulțumită. Aparatura performantă, oameni dornici să te ajute, prețuri foarte corecte, programări rapide și punctualitate. Toate acestea sunt extrem de importante pentru mine!
Îi recomand cu încredere!
 

Florin Panescu

Mulțumesc întregii echipe BiomedScan, atât fetelor de la recepție cât și medicilor, pentru profesionalismul, serviciile excelente și respectul cu care v-ați tratat fiecare client în parte. Este a 4-a oară când apelez la serviciile voastre și sunt extrem de mulțumit. Personalul este prietenos și reușește să reducă temerile legate de claustrofobie. De asemenea, rezultatele scanării sunt interpretate corect într-un timp relativ scurt.

 
Recomand cu toată încrederea BiomedScan
 

Aylin Z.

O clinică bună și personal dragut. M-am programat la Cardiologie aseară și astăzi am făcut consultul. Mulțumiri doamnelor de la recepție pentru programarea făcută și mulțumiri domnului doctor Marghescu de la Cardiologie! Un medic bun, consult complet. Preț excelent în comparație cu alte clinici. O clinică mare și foarte curată.

 
 
Recomand!
 

Chiricioiu Ana-Maria

Recomand cu toată încrederea. Personalul foarte amabil și plini de profesionalism. Am sunat miercuri seara și am făcut rmn cerebral cu bilet de trimitere sambata dimineața. Deși nu am plătit nimic s au comportat exemplar și totul a decurs foarte repede, am primit cd ul și filmul rmn ului pe loc, urmând sa primesc interpretarea rezultatului pe mail în câteva zile. Va mulțumesc frumos. Cu siguranță am sa mai revin în aceasta clinica.
 

Dragoș S.

Experiența pe care am avut-o a fost una foarte plăcută. Informațiile prezentate cu meticulozitate și amabilitatea angajaților denotă experiența acestora. Din momentul în care am ajuns la recepție și până la finalizarea vizitei mele am fost primit într-o atmosferă plăcută unde mi s-au prezentat și explicat toate informațiile de care aveam nevoie. Medicii se asigură dacă pacientul a înțeles lucrurile prezentate acestuia și dacă se simte bine pe parcursul vizitei. Am apreciat foarte mult că personalul se asigură dacă mă simțeam confortabil. Recomand cu încredere BIOMED SCAN datorită experienței medicilor, tehnologiei avansate și pentru atmosfera care te face să te simți bine și în siguranță ca și pacient.

 

Ancuța Drăghici

Am avut mai multe interacțiuni (2 RMN-uri + Cardio) cu clinica Biomedscan Răcari în ultimii ani și, în general, sunt mulțumită de acestea - de la partea de comunicare, la personalul recepției/call-center (foarte amabil și dornic să ajute), medici și până la partea de curățenie și ambianță. Domnul de la ultimul RMN pe care l-am făcut (martie 2023) este foarte prietenos și atent, explicând bine pașii investigației, iar domnul doctor Mărghescu (cardiologie) dă dovadă, pe lângă profesionalism, de multă bunăvoință și empatie în actul medical (are acea latură umană pe care ne-am dori să o întâlnim la cât mai mulți medici, dar care este încă greu de găsit).

 

Biotrendplus

Am avut o experiență excelentă la clinica Biomed Scan, am fost programată la 19:30, iar eu am ajuns cu 10 minute înainte, se respectă programarea, n-am stat nici 2 minute în așteptare, domnișoara de la recepție foarte amabilă, mi-a răspuns la toate întrebările, pixurile cu care scriam declarațiile au fost în permanență udare cu spirt, chiar m-am simțit în siguranță. Personalul tânăr, recomand cu încredere această clinică, totul a mers foarte repede, iar băiatul care m-a ajutat cu analiza foarte amabil.

Nimic de reproșat, mergeți cu încredere, recomand această clinică.

Clinica BiomedScan Recenzii

Recenzii Biomedscan
Biomedscan Recenzii

Lista completa de analize

Anticorpi eritrocitari anti A depistare**168 Lei3 zile
Anticorpi eritrocitari anti B depistare**168 Lei3 zile
Anticorpi eritrocitari anti Rh depistare**168 Lei3 zile
Anticorpi eritrocitari anti A titrare**168 Lei3 zile
Anticorpi eritrocitari anti B titrare**168 Lei3 zile
Anticorpi eritrocitari anti Rh titrare**168 Lei3 zile
Hemoleucograma automata25 Lei1 zi
Numaratoare reticulocite16 Lei1 zi
Examen citologic al frotiului sanguin25 Lei2 zile
VSH12 Lei1 zi
Determinare grup sanguin ABO20 Lei1 zi
Determinare grup sanguin Rh20 Lei1 zi
Electroforeza hemoglobinei**83 Lei10 zile
Test Coombs Direct**51 Lei6 zile
Test Coombs Indirect (screening, diferentiere si titrare) (AK)**631 Lei11 zile
Celule lupice**73 Lei2 zile
Timp Quick25 Lei1 zi
INR25 Lei1 zi
APTT25 Lei1 zi
Fibrinogen25 Lei1 zi
Anticoagulant lupic**145 Lei10 zile
Antitrombina III**85 Lei3 zile
Proteina C – activitate**124 Lei3 zile
Proteina S – libera**128 Lei3 zile
D-dimeri**103 Lei3 zile
Amilaza *20 Lei1 zi
Amilaza pancreatica**33 Lei3 zile
Albumina19 Lei1 zi
Bilirubina directa12 Lei1 zi
Bilirubina indirecta12 Lei1 zi
Bilirubina totala12 Lei1 zi
Acid uric12 Lei1 zi
Calciu ionic20 Lei1 zi
Calciu total12 Lei1 zi
Creatinina10 Lei1 zi
Clor26 Lei1 zi
Colesterol  total12 Lei1 zi
Creatinkinaza –CK24 Lei1 zi
Creatinkinaza-MB/CK-MB**38 Lei3 zile
Fier13 Lei1 zi
Fosfataza alcalina16 Lei1 zi
Fosfataza alcalina osoasa**262 Lei10 zile
Fosfataza acida totala32 Lei3 zile
Fosfor19 Lei1 zi
Gamma GT16 Lei1 zi
Glicemie12 Lei1 zi
HDL-Colesterol17 Lei1 zi
Hemoglibina glicozilata**56 Lei7 zile
Lactic-dehidrogenaza  serica*17 Lei1 zi
Lipide20 Lei11 zile
Lipaza**28 Lei2 zile
LDL-Colesterol18 Lei1 zi
Magneziu12 Lei1 zi
Proteine serice totale17 Lei1 zi
Potasiu20 Lei1 zi
Sodiu20 Lei1 zi
TGO/AST12 Lei1 zi
TGP/ ALT12 Lei1 zi
Trigliceride12 Lei1 zi
Feritina48 Lei1 zi
Transferina**48 Lei1 zi
Coeficient de saturatie al transferinei**62 Lei3 zile
Uree12 Lei1 zi
VLDL-Colesterol16 Lei1 zi
Rata filtrarii glomerurale*15 Lei1 zi
Bicarbonat**65 Lei5 zile
CTLF (Capacitatea totala de legare a fierului)*44 Lei3 zile
Colinesteraza**40 Lei3 zile
Homocisteina (HPLC)**222 Lei8 zile
Ceruloplasmina**65 Lei3 zile
Electroforeza proteinelor serice37 Lei10 zile
Electroforeza proteinelor cu imunofixare**188 Lei10 zile
Anticorpi Helicobacter Pylori-calitativ47 Lei1 zi
Anticorpi Helicobacter Pylori-cantitativ**69 Lei3 zile
Crom (CR)**145 Lei13 zile
Cupru seric (CU)81 Lei10 zile
Fluor seric (F)**102 Lei10 zile
Mercur in sange**157 Lei10 zile
Troponina I hipersensibila**87 Lei3 zile
Mannose binding lectin (MBL) in sange (MBLE)**  288 Lei15 zile
Nichel in sange**         217 Lei15 zile
Alfa 1 Antitripsina (AAT)**79 Lei3 zile
Apolipoproteina A153 Lei3 zile
Apolipoproteina B*47 Lei5 zile
Apolipoproteina C2*580 Lei18 zile
Aldolaza (ALDOL)*210 Lei8 zile
Zinc seric**102 Lei15 zile
Elastaza pancreatica din materii fecale**203 Lei8 zile
Elastaza pancreatica in ser**258 Lei8 zile
Examen complet de urina (sumar+sediment)23 Lei1 zi
Test  Addis/ Hamburger (urina 24 H + Volum)**58 Lei2 zile
Microalbuminurie (test calitativ)53 Lei1 zi
Microalbuminurie cantitativa (urina 24h)**61 Lei3 zile
Raport microalbuminurie/creatinina urinara**66 Lei3 zile
Amilaza(urina 24h) **66 Lei7 zile
Calciu20 Lei1 zi
Uree20 Lei1 zi
Creatinina20 Lei1 zi
Glucoza20 Lei1 zi
Magneziu20 Lei1 zi
Panel droguri urinare / 10 parametri**138 Lei2 zile
Proteine20 Lei1 zi
Potasiu26 Lei1 zi
Sodiu26 Lei1 zi
Clor26 Lei1 zi
Cupru (urina 24h)**94 Lei15 zile
Cortisol **100 Lei8 zile
Acid uric **20 Lei3 zile
Acid vanil mandelic**81 Lei16 zile
Fosfor**33 Lei3 zile
ATPO / anticorpi anti-tireoperoxidaza66 Lei7 zile
Cortisol52 Lei7 zile
Estradiol52 Lei7 zile
Free T4 / fractia libera a tiroxinei40 Lei7 zile
Free T3/ fractia libera a triiodotironinei**59 Lei7 zile
FSH / hormonul de stimulare foliculara52 Lei7 zile
LH / hormonul luteinizant48 Lei7 zile
Progesteron48 Lei7 zile
Prolactina48 Lei7 zile
Macroplocatina (PROLM) **108 Lei7 zile
T3/triiodotironina**59 Lei7 zile
T4/ tiroxina totala**59 Lei7 zile
PTH intact / parathormon72 Lei7 zile
Testosteron free/fractia libera a testosteronului**76 Lei7 zile
Testosteron48 Lei7 zile
TSH / hormonul de stimulare tiroidiana40 Lei7 zile
17Alpha Hidroxi Progesteron**72 Lei12 zile
17Hidroxicorticosteroizi**206 Lei12 zile
17 Cetosteroizi urinari **206 Lei12 zile
BNP-NT-Propeptid**172 Lei5 zile
Androstendion**174 Lei7 zile
Anticorpi antireceptor TSH (TRAk)**157 Lei7 zile
Calcitonina**98 Lei7 zile
Procalcitonina**197 Lei4 zile
DHEA-S( Dehidroepiandrosteron  sulfat)**72 Lei7 zile
Total HCG **72 Lei3 zile
Total beta HCG (Sarcina)**72 Lei2 zile
hGH(hormon de crestere)**116 Lei7 zile
SHBG (sex hormons binding globulin)**77 Lei4 zile
IGF 1(Somatomedin C)**94 Lei7 zile
Inhibina A**297 Lei10 zile
Inhibina B**297 Lei8 zile
Renina plasmatica**297 Lei8 zile
Serotonina in ser**244 Lei10 zile
Insulina**113 Lei5 zile
ACTH (recoltarea se face doar la laborator)**91 Lei5 zile
Catecolamine plasmatic -Adrenalina, Noradrenalina, Dopamina326 Lei8 zile
Catecolamine urinare – Adrenalina, Noradrenalina, Dopamina (CATE)**276 Lei8 zile
Metanefrine si normetanefrine plasmatice**290 Lei8 zile
Metanefrine si normetanefrine urinare**290 Lei8 zile
Osteocalcin**87 Lei6 zile
ASLO/anticorpi antispreptolizina O26 Lei1 zi
Complement C326 Lei3 zile
Complement C426 Lei3 zile
FR/factor reumatoid (calitativ)26 Lei1 zi
Factor reumatoid (cantitativ)**32 Lei2 zile
IgA26 Lei3 zile
IgE (cantitativ)**53 Lei3 zile
IgM seric26 Lei3 zile
IgG seric26 Lei3 zile
Proteina C reactiva/CRP26 Lei3 zile
Vitamina B12**71 Lei4 zile
25 hidroxi vitamina D**144 Lei4 zile
Acid folic**70 Lei6 zile
Vitamina D3(1.25 OH) Colecalciferol**247 Lei9 zile
Vitamina A**239 Lei9 zile
Vitamina B1 (Tiamina)**239 Lei9 zile
Vitamina C (Acid ascorbic)**220 Lei9 zile
Folat eritrocitar (FOLE)**113 Lei9 zile
Vitamina B2 (Riboflavina) (VITB2)*240 Lei9 zile
Vitamina B3 (Nicotinamida) (NICA)*9 Lei9 zile
Vitamina B5 (Acid pantotenic, Coenzima A) (PANT)*652 Lei9 zile
Vitamina B6 in ser**288 Lei9 zile
Vitamina B8 (Vitamina H, Biotina) (VITH)*290 Lei9 zile
Vitamina E (Tocoferol) (VITE)*240 Lei8 zile
Vitamina K (Filoquinona) (VITK) *654 Lei9 zile
Vitamina K2 (Menachinona-7, MK-7) (VITK2)*609 Lei9 zile
 
HAV IgM/ hepatita virala A53 Lei1 zi
HB-c anticorpi / hepatita virala B **72 Lei4 zile
HB-e anticorpi / hepatita virala B(cantitativ)**83 Lei4 zile
HB-e antigeni / hepatita virala B (cantitativ)**83 Lei4 zile
HB-s anticorpi / hepatita virala B**72 Lei6 zile
HB-s antigeni / hepatita virala B72 Lei1 zi
Anticorpi HCV anticorpi/ hepatita virala C60 Lei1 zi
Ac anti HIV  1+253 Lei1 zi
Ac anti HVD**96 Lei8 zile
Hepatita B – test de incarcare virala (RT-TMA) **490 Lei7 zile
Hepatita C – test de incarcare virala si confirmare a infectiei (RT-TMA)**490 Lei7 zile
Anticorpi anti Fasciola Herpetica (FASE)**276 Lei12 zile
AFP/alfa fetoproteina**64 Lei7 zile
CA 125/ antigen ovarian**73 Lei7 zile
CA 15-3/ antigen tesut mamar**73 Lei7 zile
CA19-9/ antigen tract digestiv**73 Lei7 zile
CA 242 (cancer gastrointestinal)**274 Lei7 zile
CEA /antigen carcinoembrionar**73 Lei7 zile
CA 72-4**119 Lei7 zile
CA 50**290 Lei10 zile
PSA / antigen specific prostatic56 Lei7 zile
PSA free74 Lei7 zile
Human epididymis protein 4 – HE4 (HE4)**145 Lei7 zile
Tiroglobulina/TG**79 Lei7 zile
Cyfra 21-1**80 Lei7 zile
Cromogranina A**316 Lei7 zile
NSE (cancer pulmonar)**181 Lei7 zile
Sangtec 100 (cancer de piele-melanom)**195 Lei7 zile
SCC( squamous cell carcinoma antigen)**90 Lei8 zile
Scor ROMA (CA125+HE 4)**210 Lei10 zile
AFP/alfa fetoproteina**64 Lei7 zile
CA 125/ antigen ovarian**73 Lei7 zile
CA 15-3/ antigen tesut mamar**73 Lei7 zile
CA19-9/ antigen tract digestiv**73 Lei7 zile
CA 242 (cancer gastrointestinal)**274 Lei7 zile
CEA /antigen carcinoembrionar**73 Lei7 zile
CA 72-4**119 Lei7 zile
CA 50**290 Lei10 zile
PSA / antigen specific prostatic56 Lei7 zile
PSA free74 Lei7 zile
Human epididymis protein 4 – HE4 (HE4)**145 Lei7 zile
Tiroglobulina/TG**79 Lei7 zile
Cyfra 21-1**80 Lei7 zile
Cromogranina A**316 Lei7 zile
NSE (cancer pulmonar)**181 Lei7 zile
Sangtec 100 (cancer de piele-melanom)**195 Lei7 zile
SCC( squamous cell carcinoma antigen)**90 Lei8 zile
Scor ROMA (CA125+HE 4)**210 Lei10 zile
IgE specific panel 35 alergeni alimentari, cu verificarea reactiilor incrutisate cu Ac. Anti-CCD (FX5)**398 Lei10 zile
IgE specific panel 20 alergeni inhalatori, cu verificare reactiilor incrutisate cu Ac. Anti-CCD**355 Lei10 zile
IgE specific panel pediatric 27 alergeni respiratori si alimentari cu verificare reactiilor incrutisate cu Ac. Anti-CCD**340 Lei10 zile
ALEX 2 (ALLERGY EXPLORER – TEST MULTIPLEX IGE SPECIFIC 295 ALERGENI)**860 Lei10 zile
IgE specific zer de lapte de oaie (CF326)**109 Lei9 zile
IgE specific lapte de vaca**109 Lei9 zile
IgE specific galbenus de ou**109 Lei9 zile
IgE specific gluten**109 Lei9 zile
IgE specific grau (Triticum aestivum) (CF4)**109 Lei12 zile
IgE specific gandacul de Berlin (Trogoderma angustum (Solier)) (CI76)**109 Lei9 zile
IgE specific Ascaris**109 Lei7 zile
IgE specific albus de ou**109 Lei7 zile
IgE specific alergeni recombinati Aspergillus fumigatus – rAsp f 1 (CM218)**109 Lei9 zile
IgE specific alergeni recombinati Aspergillus fumigatus – rAsp f 2(CM219)**109 Lei9 zile
IgE specific alergeni recombinati Aspergillus fumigatus – rAsp f 3(CM220)**109 Lei9 zile
IgE specific alergeni recombinati mesteacan (Betula verrucosa) – rBet v 2, rBet v 4 (CT221)**109 Lei9 zile
IgE specific carne de pui**109 Lei9 zile
IgE specific carne de vaca**109 Lei9 zile
IgE specific cocos (CF36)**109 Lei9 zile
IgG specific cazeina (F78G)**109 Lei9 zile
IgE specific piper negru (CF280)**109 Lei9 zile
IgE specific piper verde (Piper nigrum) (CF263)**109 Lei9 zile
IgE specific gasca (pene) (CE70)*109 Lei9 zile
IgE specific dejectii de papagal**109 Lei9 zile
IgE specific pene de papagal**109 Lei9 zile
IgE specific amestec de pene II – gasca, gaina, rata, papagal (CEX73)**109 Lei9 zile
IgE specific la Alternaria alternate**109 Lei9 zile
IgE specific la caine-scuoame**109 Lei9 zile
IgE specific Candida albicans (CM5)**109 Lei12 zile
IgE specific la Dermatophagoides farina**109 Lei10 zile
IgE specific la Dermatophagoides pteronyssinus**109 Lei10 zile
IgE specific Bromhexina (RC97)**102 Lei21 zile
IgE specific Cefaclor (CC7)**102 Lei16 zile
IgE specific Ciprofloxacin (RC108)**124 Lei21 zile
IgE specific Clindamicina (RC104)**124 Lei21 zile
IgE specific Doxiciclina (RC62)**124 Lei21 zile
IgE specific Eritromicina (RC211)**124 Lei21 zile
IgE specific gentamicina (RC60)**124 Lei21 zile
IgE specific Ibuprofen**109 Lei10 zile
IgE specific penicilina G (CC1)**109 Lei20 zile
IgE specific penicilina V (CC2)**109 Lei20 zile
IgE specific Ovalbumina**109 Lei10 zile
IgE specific mucegai Cladosporium herbarum (CM2)**109 Lei10 zile
IgE specific  Ambrosia Elatior**109 Lei10 zile
IgE specific Amoxicilina (CC6)**109 Lei10 zile
IgE specific patlagina cu frunza ingusta (Plantago lanceolata) (CW9)**102 Lei9 zile
IgE specific papadie (Taraxacum vulgare) (CW8)**102 Lei9 zile
IgE specific pir gros (Cynodon dactylon) (CG2)**109 Lei9 zile
IgE specific molid (Picea excelsa) (CT201)**109 Lei9 zile
IgE specific pelin – Artemisia vulgaris (CW6)**109 Lei10 zile
IgE specific soc (Sambucus nigra) (CT205)**109 Lei9 zile
IgE specific soia (CF14)**109 Lei12 zile
IgE specific somon (Salmo salar) (CF41)**109 Lei12 zile
IgE specific salata verde (Lactuca sativa) (CF215)**109 Lei9 zile
IgE specific spanac salbatic (Chenopodium album) (CW10)**109 Lei9 zile
IgE specific sparanghel (Asparagus officinalis) (CF261)**109 Lei9 zile
IgE specific salcie (Salix caprea) (CT12)**109 Lei9 zile
IgE specific secara (CF5)**109 Lei9 zile
IgE specific stridii (Ostrea edulis) (CF290)**109 Lei9 zile
IgE specific strugure (Vitis vinifera) (CF259)**109 Lei9 zile
IgE specific seminte de in (Linum usitatissimum) (CF333)**109 Lei9 zile
IgE specific Stafilococ aureus – Enterotoxina A (CM80)**109 Lei9 zile
IgE specific Stafilococ aureus – Enterotoxina B (CM81)**109 Lei9 zile
IgE specific Stafilococ aureus – Enterotoxina C (CM223)**109 Lei9 zile
IgE specific seminte de susan (Sesamum indicum ) (CF10)**109 Lei9 zile
IgE specific tarhon (Artemisia dracunculus) (CF272)**109 Lei9 zile
IgE specific telina (Apium graveolens) (CF85)**109 Lei9 zile
IgG4 specific polen de mesteacan (Betula verrucosa) (T3G4)**109 Lei11 zile
IgE specific polen de ulm (Ulmus americana) (CT8)**109 Lei9 zile
IgE specific varza de Bruxelles (Brassica oleracea var. gemmifera) (CF217)**109 Lei9 zile
IgE specific alergeni recombinati Artemisia vulgaris – nArt v 1 (CW231)**109 Lei10 zile
IgE specific alergeni recombinati Artemisia vulgaris – nArt v 3 LTP (CW233)**109 Lei10 zile
IgE specific alergeni recombinati Artemisia vulgaris – nArt v 3 LTP (CW233)**120 Lei10 zile
Diamie oxidase concentration (DAOK)**264 Lei9 zile
Exudat faringian-cultura, identificare bacteriana40 Lei24h-pt.rez.neg/72h antibiograma
Exudat faringian-cultura, identificare fungica51 Lei24h-pt.rez.neg/72h antifungigrama
Exudat nazal-cultura, identificare bacteriana40 Lei24h-pt.rez.neg/72h
antibiograma
Exudat nazal-cultura, identificare fungica51 Lei24h-pt.rez.neg/72h antifungigrama
Secretie vaginala-cultura, identificare bacteriana47 Lei24h-pt.rez.neg/72h antibiograma
Secretie vaginala-cultura, identificare fungica51 Lei24h-pt.rez.neg/72h antifungigrama
Secretie conjunctivala-cultura,  identificare bacteriana47 Lei24h-pt.rez.neg/72h antibiograma
Secretie conjunctivala-cultura,  identificare fungica51 Lei24h-pt.rez.neg/72h antifungigrama
Secretie otica-cultura, identificare bacteriana47 Lei24h-pt.rez.neg/72h antibiograma
Secretie otica-cultura, identificare fungica51 Lei24h-pt.rez.neg/72h antifungigrama
Secretie purulenta-cultura, identificare bacteriana47 Lei24h-pt.rez.neg/72h antibiograma
Secretie purulenta-cultura, identificare fungica51 Lei24h-pt.rez.neg/72h antifungigrama
Secretie uretrala-cultura, identificare bacteriana47 Lei24h-pt.rez.neg/72h antibiograma
Secretie uretrala-cultura, identificare fungica51 Lei24h-pt.rez.neg/72h antifungigrama
Urocultura-cultura-identificare bacteriana41 Lei24h-pt.rez.neg/72h antibiograma
Urocultura-cultura-identificare fungica51 Lei24h-pt.rez.neg/72h antifungigrama
Coprocultura-cultura-identificare bacteriana53 Lei24h-pt.rez.neg/72h antibiograma
Coprocultura-cultura-identificare fungica53 Lei24h-pt.rez.neg/72h antifungigrama
Antigen Helicobacter Pylori in materii fecale92 Lei1 zi
Antigen Rotavirus/Adenovirus  in materii fecale72 Lei1 zi
Antigen Giardia in materii fecale79 Lei1 zi
Examen coproparazitologic19 Lei1 zi
Hemoragii oculte / scaun (test Adler)36 Lei1 zi
Campylobacter jejunii-antigen in materii fecale (calitativ)**100 Lei2 zile
Campylobacter jejunii-antigen in materii fecale (CAMAGE)**138 Lei7 zile
Imunoglobulina A secretorie in materii fecale (IGAST)**145 Lei10 zile
Lactoferina din materii fecale**283 Lei10 zile
Proba de digestie **51 Lei3 zile
Coprocitograma **45 Lei3 zile
Chlamydia Trachomatis + Neisseria Gonorrhoeae NAAT**145 Lei5 zile
Mycoplasma Hominis + Ureaplasma Spp (cultura, identificare, antibiograma)**86 Lei5 zile
Bartonella henselae: Ac Ig G si IgM**290 Lei9 zile
Borrelia Ac IgM- Western Blot**247 Lei8 zile
Borrelia Ac IgG –Western Blot**216 Lei8 zile
Borrelia burgdorferi  Ac IgG**109 Lei7 zile
Borrelia burgdorferi  Ac IgM**109 Lei7 zile
Brucella : Ac. IgG**138 Lei9 zile
Brucella : Ac IgM**116 Lei9 zile
Ascaris Ac. IgG (adult)**203 Lei9 zile
Chlamydia trachomatis IgA**78 Lei8 zile
Chlamydia trachomatis IgM**84 Lei8 zile
Chlamydia trachomatis IgG**130 Lei8 zile
Chlamydia pneumoniae Ac IgG**109 Lei9 zile
Chlamydia pneumoniae Ac IgM**217 Lei9 zile
Chlamydia pneumoniae Ac IgA**160 Lei9 zile
Citomegalovirus Ac IgG –Avidity**203 Lei10 zile
Citomegolovirus Ac IgG**78 Lei5 zile
Citomegalovirus Ac IgM**78 Lei5 zile
Coxsackie Ac IgG **152 Lei9 zile
CoxsackieAc IgM**145 Lei9 zile
Echinococcus  granulosus  Ac IgG**174 Lei8 zile
Echinococcus multilocularis Ac IgG**174 Lei8 zile
Enterovirus Ac IgM (echo-, coxsackie-, enterovirus grup 68-71) (ENTME)**145 Lei10 zile
Listeria **107 Lei9 zile
Leptospira Ac IgG (LEPGE)**126 Lei12 zile
Leptospira Ac IgM (LEPME)**126 Lei12 zile
Mycoplasma pneumoniae Ac IgM**137 Lei10 zile
Mycoplasma pneumoniae Ac IgG**166 Lei10 zile
Parvovirus B19 Ac IgG**254 Lei9 zile
Parvovirus B19Ac IgM**254 Lei9 zile
Profil TORCH( IgG si IgM pentru Toxoplasma, Rubeola, CMV, Herpes)**450 Lei12 zile
Rubella Ac IgG**73 Lei7 zile
Rubella Ac IgM**73 Lei7 zile
Rubella Ac IgG Avidity**283 Lei8 zile
Rujeola Ac IgG**109 Lei8 zile
Rujeola Ac IgM**109 Lei8 zile
Detectia de anticorpi anti Salmonella spp. IgA**268 Lei14 zile
Shigella-Ac totali**145 Lei14 zile
Taenia solium Ac IgG**116 Lei15 zile
Treponema Pallidum Ac IgG-Blot**232 Lei8 zile
Treponema Pallidum Ac IgM-Blot**254 Lei8 zile
RPR20 Lei1 zile
VDRL20 Lei1 zile
RPR (cantitativ)40 Lei2 zile
TPHA40 Lei1 zile
Trichinella spiralis Ac IgG**100 Lei15 zile
Toxocara canis Ac IgG**77 Lei8 zile
Toxoplasma IgG**79 Lei4 zile
Toxoplasma IgM**79 Lei4 zile
Virus Epstein Barr Ac IgG**98 Lei7 zile
Virus Epstein Barr Ac IgM**98 Lei7 zile
Virus herpetic 1+2 Ac. Ig G**64 Lei7 zile
Virus herpetic 1+2 Ac. IgM**80 Lei7 zile
Virus herpetic 2 Ac. IgG**100 Lei7 zile
Virus varicelo- zosterian Ac. IgA188 Lei8 zile
Virus varicelo- zosterian Ac. IgG**109 Lei8 zile
Virus varicelo-zosterian Ac. IgM**138 Lei8 zile
Virus urlian (oreion) Ac. IgM**145 Lei8 zile
Virus urlian (oreion) Ac. IgG**138 Lei8 zile
Yersinia enterocolitica Ac IgA si IgG**216 Lei12 zile
Coxiella burnetii Ac. IgG**216 Lei10 zile
Coxiella burnetii Ac. IgM**167 Lei10 zile
Neisseria gonorrhoeae Ac totali*283 Lei15 zile
Trombofilie – beta-Fibrinogen – gena FGB (455G>A) (FGB)*653 Lei10 zile
Trombofilie – Glicoproteina lll a – gena ITGB3: polimorfism HPA-1a/1b (1565 C>T; L33P) (GLYKO3)**653 Lei10 zile
Trombofilie – predispozitie genetica, panel extins – factor V mutatiile Leiden si HR2, factor II mutatia 20210, MTHFR mutatiile 1298A>C si 677C>T, factor Xlll mutatia V34L, PAI-1 polimorfism 4G/5G, EPCR mutatiile 4600A>G si 4678G>C – CVD Strip Assay T, reverse hybridization**1160 Lei6 zile
Trombofilie panel I risc genetic – Factor V mutatia Leiden, Factor II mutatia 20210, MTHFR mutatia C677T**580 Lei6 zile
Trombofilie panel II risc genetic – Factor V mutatia Leiden, Factor II mutatia 20210, MTHFR mutatiile C677T si A1298C**653 Lei6 zile
Trombofilie panel III risc genetic – Factor V mutatia Leiden, Factor II mutatia 20210*508 Lei6 zile
Trombofilie panel IV risc genetic – Factor V mutatia Leiden, Factor II 20210, MTHFR mutatiile C677T si A1298C, PAI1 4G/5G**943 Lei6 zile
Factor V – mutatia Leiden (FA5ZH)**363 Lei13 zile
Gena PAI 1 – inhibitorul activatorului de plasminogen1 (polimorfism 675 4G/5G)**406 Lei16 zile
HLA B-27 (HB27M)**396 Lei11 zile
Metilentetrahidrofolat reductaza – mutatia 677C>T si mutatia 1298A>C (MTHFR)**422 Lei13 zile
Acetona in urina (ACETU)**272 Lei16 zile
Acid hipuric urinar (AHIPUK)**131 Lei15 zile
Acid metilhipuric in urina (MHIPPU)**290 Lei15 zile
Acid tricloracetic in urina (TCLSU)**189 Lei15 zile
Alcool metilic (metanol) in urina (MALKU)**216 Lei15 zile
Aluminiu seric (AL)**160 Lei12 zile
Arsenic in sange (AS)**189 Lei13 zile
Arsenic in urina (ASU)**189 Lei13 zile
Ex.Babes-Papanicolaou in mediu lichid**100 Lei10 zile
Ex.Babes-Papanicolaou**50 Lei5 zile
CINtec Plus – Imunocitodiagnostic CIN2+ (p16/Ki67)*490 Lei10 zile
Examinare histopatologica piesa mica (1-3 blocuri de parafina)**160 Lei10 zile
Examinare histopatologica piesa medie (4-5 blocuri de parafina)*320 Lei10 zile

Vezi Recenziile noastre !

 

Vasilica C.

Local Guide · 95 de recenzii
 
 
Bună ziua! Datorită unei mici neînțelegeri din partea mea și a unor persoane de la ghișeul de primire, s-a ajuns la acea postare nefericită. Cu bunăvoința domnului manager și a doamnei doctor cardiolog, totul s-a rezolvat. Pe această cale, le mulțumesc din suflet pentru tot ce au făcut. Mergeti cu toată încrederea, pentru că există un personal de mare profesionalism. Vă mulțumesc!
 

Sayedh-Nadia B.

Local Guide · 23 de recenzii
 
 
Vin aici o dată la câteva luni, iar de fiecare dată fetele de la recepție sunt foarte drăguțe și amabile și te ajută cu ceea ce ai nevoie. Doamna doctor cardiolog Adela Cristea chiar este un medic cum rar mai găsești în ziua de azi, îmi place cum se poartă cu mine explicând totul pe înțelesul meu, iar felul ei de a vorbi cu mine îmi insuflă forța și puterea de care am nevoie. Vă mulțumesc!
 
 

Christa W.

Local Guide · 16 recenzii
 

Recomand această clinică tuturor celor care își doresc să interacționeze cu o echipă de oameni profesioniști și pasionați de meseriile lor. Aici veți găsi compasiune și empatie la cel mai înalt nivel. Mulțumesc echipei care m-a ghidat și însoțit pe parcursul unei examinări complicate cu substanță de contrast. Timp de o oră am fost examinată și atent supravegheată. Vă mulțumesc!

 

Hortensia O.

Recomand pentru program - eu am fost duminică după-amiaza, amabilitatea și pregătirea personalului tânăr, prețuri convenabile. Am primit mesaje înaintea investigației pentru a-mi aminti de programare și, chiar cu câteva minute înainte de a ajunge la ei, m-au sunat să se asigure că mă descurc, știind că vin de la Ploiești. Investigația (RMN genunchi) a durat 25 de minute, iar în total, cu completarea formularelor necesare și cu înmânarea CD-ului + poze, am stat circa 1 oră.

 

Ruxandra-Maria N.

Pot descrie totul în superlativ ! Mulțumesc, Biomed Scan, pentru experiența plăcută pe care am avut-o în clinica voastră. Personalul este extrem de bine pregătit și amabil, iar serviciile oferite sunt impecabile! Am efectuat o investigație RMN și pe parcursul întregii proceduri am fost încurajată și totul a decurs fără probleme.

Este o clinică de top, cu o echipă de profesioniști, pe care o recomand cu toată încrederea!

 
 

Andreea B.

Local Guide · 33 de recenzii
 

Este a doua oară când ajung la ei. Foarte mulțumită! Sunt și o persoana claustrofoba și mi s a permis ca soțul sa intre înăuntru, chiar sa mă țină de mana ☺️🫣. Cu biletul de trimitere aici faci totul gratuit, foarte convenabil, in alte părți nu scapi fara 450 de lei.

Voi mai reveni daca va mai fi nevoie.👍👍👍 …

 

Gheorghe S.

 
Recomand ! Soția mea a făcut un RMN la locația din strada Racari și am fost extrem de mulțumiți de experiență. Echipa de profesioniști a fost excelentă, iar fetele de la recepție au fost drăguțe și amabile. Domnul de la aparatul RMN a fost empatic și foarte amabil.
În ceea ce privește prețurile, acestea sunt rezonabile în comparație cu alte clinici.
 
 

Adrian Marius U.

 
Servicii prompte și profesioniste. Personalul oferă indicații folositoare și foarte amabil. Decontarea prin CNAS se face prin programare cu cel puțin 6 săptămâni înainte, având biletul de trimitere. Contracost, am reușit să mă programez pentru ziua următoare, foarte rapid.
 

Petre Liana

 
Este a treia oară când apelez la serviciile lor și sunt foarte mulțumită. Aparatura performantă, oameni dornici să te ajute, prețuri foarte corecte, programări rapide și punctualitate. Toate acestea sunt extrem de importante pentru mine!
Îi recomand cu încredere!
 

Florin Panescu

Mulțumesc întregii echipe BiomedScan, atât fetelor de la recepție cât și medicilor, pentru profesionalismul, serviciile excelente și respectul cu care v-ați tratat fiecare client în parte. Este a 4-a oară când apelez la serviciile voastre și sunt extrem de mulțumit. Personalul este prietenos și reușește să reducă temerile legate de claustrofobie. De asemenea, rezultatele scanării sunt interpretate corect într-un timp relativ scurt.

 
Recomand cu toată încrederea BiomedScan
 

Aylin Z.

O clinică bună și personal dragut. M-am programat la Cardiologie aseară și astăzi am făcut consultul. Mulțumiri doamnelor de la recepție pentru programarea făcută și mulțumiri domnului doctor Marghescu de la Cardiologie! Un medic bun, consult complet. Preț excelent în comparație cu alte clinici. O clinică mare și foarte curată.

 
 
Recomand!
 

Chiricioiu Ana-Maria

Recomand cu toată încrederea. Personalul foarte amabil și plini de profesionalism. Am sunat miercuri seara și am făcut rmn cerebral cu bilet de trimitere sambata dimineața. Deși nu am plătit nimic s au comportat exemplar și totul a decurs foarte repede, am primit cd ul și filmul rmn ului pe loc, urmând sa primesc interpretarea rezultatului pe mail în câteva zile. Va mulțumesc frumos. Cu siguranță am sa mai revin în aceasta clinica.
 

Dragoș S.

Experiența pe care am avut-o a fost una foarte plăcută. Informațiile prezentate cu meticulozitate și amabilitatea angajaților denotă experiența acestora. Din momentul în care am ajuns la recepție și până la finalizarea vizitei mele am fost primit într-o atmosferă plăcută unde mi s-au prezentat și explicat toate informațiile de care aveam nevoie. Medicii se asigură dacă pacientul a înțeles lucrurile prezentate acestuia și dacă se simte bine pe parcursul vizitei. Am apreciat foarte mult că personalul se asigură dacă mă simțeam confortabil. Recomand cu încredere BIOMED SCAN datorită experienței medicilor, tehnologiei avansate și pentru atmosfera care te face să te simți bine și în siguranță ca și pacient.

 

Ancuța Drăghici

Am avut mai multe interacțiuni (2 RMN-uri + Cardio) cu clinica Biomedscan Răcari în ultimii ani și, în general, sunt mulțumită de acestea - de la partea de comunicare, la personalul recepției/call-center (foarte amabil și dornic să ajute), medici și până la partea de curățenie și ambianță. Domnul de la ultimul RMN pe care l-am făcut (martie 2023) este foarte prietenos și atent, explicând bine pașii investigației, iar domnul doctor Mărghescu (cardiologie) dă dovadă, pe lângă profesionalism, de multă bunăvoință și empatie în actul medical (are acea latură umană pe care ne-am dori să o întâlnim la cât mai mulți medici, dar care este încă greu de găsit).

 

Biotrendplus

Am avut o experiență excelentă la clinica Biomed Scan, am fost programată la 19:30, iar eu am ajuns cu 10 minute înainte, se respectă programarea, n-am stat nici 2 minute în așteptare, domnișoara de la recepție foarte amabilă, mi-a răspuns la toate întrebările, pixurile cu care scriam declarațiile au fost în permanență udare cu spirt, chiar m-am simțit în siguranță. Personalul tânăr, recomand cu încredere această clinică, totul a mers foarte repede, iar băiatul care m-a ajutat cu analiza foarte amabil.

Nimic de reproșat, mergeți cu încredere, recomand această clinică.

Clinica BiomedScan Recenzii

Recenzii Biomedscan
Biomedscan Recenzii