RMN Pret cu Trimitere - RMN cu Bilet de Trimitere

RMN cu Bilet de Trimitere

RMN Pret cu Trimitere

Investigații RMN GRATUITE, NELIMITATE și RAPIDE pentru cele 7 tipuri de „Monitorizări” pentru pacienții asigurați.

Vezi pașii

Știați că pacienții asigurați pot beneficia de RMN cu programare rapidă, dacă

pe biletul de trimitere pentru investigații RMN este precizat termenul „Monitor”?

Pacienții asigurați care au bilet de trimitere pentru RMN de la medicul specialist erau nevoiți să aștepte uneori chiar și mai bine de 3-4 luni pentru a-și efectua gratuit investigațiile, conform unei liste de așteptare.  

Datorită unor modificări legislative (Ordinul nr. 868/542/2011 – http://legislatie.just.ro/  cu modificările și completările ulterioare), anumite categorii de pacienți pot beneficia de programare gratuită rapidă, cu condiția ca pe biletul de trimitere să fie menționat termenul “Monitor”.

Asta înseamnă că vă putem programa în aceeași lună, fara să vă mai introducem pe lista obișnuită de așteptare,

chiar daca la momentul solicitarii am epuizat plafonul alocat de CNAS pentru investigații decontate!

Sună pentru Programare !

 

 

Ce trebuie să faceți pentru a beneficia de această facilitate?

Să întrebați medicul specialist dacă vă încadrați la una din cele 7 tipuri de Monitorizari .

și să vă asigurați că pe biletul de trimitere este menționat “Monitor 1,2…7”.

 

Unde anume pe biletul de trimitere RMN trebuie să fie precizat „Monitor 1,2…7”?

 

În dreptul secțiunii “Diagnostic”

⇓ Vezi imagine ⇓rmn cu bilet de trimitere - RMN - Imagistica de inalta performanta pentru tine!

 

Care sunt categoriile de pacienți care se încadrează la cele 7 tipuri de monitor?

 

Monitor 1 – pentru monitorizarea pacienților diagnosticați cu COVID-19 după externarea din spital sau după încetarea perioadei de izolare;

Monitor 2 – pentru monitorizarea pacienților diagnosticați cu boli oncologice;

Monitor 3 – pentru monitorizarea pacienților cu diabet zaharat;

Monitor 4 – pentru monitorizarea pacienților diagnosticați cu boli cardiovasculare;

Monitor 5 – pentru monitorizarea pacienților diagnosticați cu boli rare;

Monitor 6 – pentru monitorizarea pacienților diagnosticați cu boli neurologice;

Monitor 7 – pentru monitorizarea pacienților diagnosticați cu boli cerebrovasculare.

 

Care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgeți pentru RMN cu Bilet de trimitere ?

 1. Mergeți la medicul specialist.
 2. În situaţia în care se recomandă investigaţii paraclinice și vă încadrați la una dintre categorii, medicul specialist scrie biletul de trimitere, menționează pe el Monitor 1, 2…7, semnează și pune parafa.
 3. Medicul specialist vă informează că beneficiați de facilitatea de a vă programa rapid la orice centru de investigații paraclinice aflat în raport contractual cu CNAS.
  • Dacă omite, îl puteți întreba dvs. dacă vă încadrați la una dintre categorii și vă asigurați că a menționat pe biletul de trimitere Monitor 1, 2…7.
 4. Odată ce aveți biletul de trimitere pentru investigații RMN, ne contactați telefonic la 021.9967 și precizați că aveți bilet de trimitere cu Monitor 1,2….7.
 5. Noi vă programăm prioritar, chiar dacă la momentul solicitarii am epuizat plafonul alocat de CNAS pentru investigații decontate.

.

 
SUNA pentru mai multe informatii !
procedura RMN CU SEDARE, AFFIDEA BIOMEDSCAN
Dacă esti claustrofob, citește totul despre RMN cu Sedare

 

RMN CU BILET DE TRIMITERE Bucuresti

 

În era modernă a medicinei, investigațiile de imagistică joacă un rol esențial în procesul de diagnosticare.

Una dintre cele mai valoroase și precise metode de investigare este Rezonanța Magnetică Nucleară (RMN), o tehnologie avansată care oferă o imagine detaliată a structurilor interne ale corpului.

 • Înțelegerea importanței RMN în diagnosticare este vitală pentru oricine.
 • Aceasta examinare poate detecta o varietate largă de afecțiuni, de la leziuni minore până la boli grave precum tumori sau boli neurologice.
 • Investigatia iRM oferă medicilor o perspectivă amănunțită asupra organelor și țesuturilor, fără a fi nevoie de intervenții invazive.
 • Datorită preciziei sale, RMN-ul a devenit un instrument indispensabil în medicina modernă, fiind frecvent utilizat în planificarea tratamentului și monitorizarea progresului acestuia.

Pe de altă parte, este important să înțelegem conceptul de bilet de trimitere.

Acest document esențial, oferit de un medic specialist, este necesar pentru a accesa servicii medicale specifice gratuite, precum RMN.

Biletul de trimitere confirmă necesitatea investigației și oferă detalii relevante despre starea de sănătate a pacientului, ajutând astfel medicul radiolog să interpreteze corect rezultatele.

În plus, un bilet de trimitere poate influența semnificativ costul investigației, făcând RMN-ul mai accesibil pentru pacienți.

 

Acest ghid își propune să ofere informații valoroase în acest sens, facilitând accesul pacienților la serviciile de sănătate de care au nevoie.

rmn cu bilet de trimitere bucuresti, rmn pret cu trimitere, imagistica prin rezonanta magnetica, rezonanta magnetica nucleara rmn irm

Ce este un bilet de trimitere RMN?

Un bilet de trimitere este un document medical esențial, care facilitează accesul pacienților la servicii medicale specializate, precum investigațiile prin Rezonanța Magnetică Nucleară (RMN).

Acesta reprezintă practic o „punte” între medicul de familie, medicul specialist si clinica de imagistica RMN.

 

Scopul și Procedura de Obținere a unui Bilet de Trimitere RMN

Biletul de trimitere are două scopuri principale. În primul rând, confirmă necesitatea unei investigații sau a unui consult specializat, oferind în același timp medicului specialist detalii esențiale despre starea de sănătate a pacientului.

În al doilea rând, acesta ajută la coordonarea îngrijirilor medicale, asigurându-se că pacientul primește asistență medicală adecvată și continuă.

 

 • Medicul de Familie

Pentru a obține un bilet de trimitere pentru RMN, pacientul trebuie să se prezinte la o consultație la medicul de familie. În urma evaluării stării de sănătate, medicul de familie va decide dacă este necesar un consult suplimentar la un alt medic specialist și va elibera biletul de trimitere în consecință.

Cu biletul de trimitere pt consultatia la medicul specialist veti beneficia de serviciile medicale ale acestuia in mod Gratuit.

 

 • Medicul Specialist

Verificati inainte de vizita la medicul specialist daca acesta este in contract cu casa de asigurari !

Daca medicul specialist nu este in contract cu casa de asigurari la clinica privata unde veti fi consultat, atunci nu veti putea beneficia de consultatie gratuita.

Dupa examenul fizic efectuat de catre medicul specialist, acesta va decide daca aveti nevoie de o investigatie RMN si va emite un bilet de trimitere Gratuit catre Clinica RMN.

 • Dupa ce sunteti in posesia biletului de trimitere pentru RMN, sunati la 0219967 pentru programare. Veti fi programat in limita plafonului lunar decontat de casa de asigurari.

Incepand cu anul 2023, Casa de Asigurari a suplimentat plafoanele, astfel incat, impreuna si cu introducerea biletului monitor, accesibilitatea pacientilor la servicii medicale s a imbunatatit considerabil, iar timpul de asteptare a scazut semnificativ.

In clinica noastra puteti face o programare RMN cu bilet de trimitere Gratuit si veti efectua investigatia in aproximativ 30 de zile.

Intrebati medicul specialist daca afectiunea dvs. se incadreaza pentru a primi un bilet de trimitere Monitor.

In cazul in care beneficiati de acest tip de bilet, veti fi programat pt examinarea RMN in decurs de cateva zile, chiar daca la momentul respectiv am epuizat deja plafonul lunar alocat.

IMPORTANT : In momentul programarii prin telefon va rugam sa informati personalul clinicii ca dispuneti de un bilet Rmn gratuit cu trimitere Monitor, pt a beneficia de o programare foarte rapida!

 

Costuri Implicate cu și fără Bilet de Trimitere

Costul serviciilor medicale poate varia semnificativ în funcție de prezența sau absența unui bilet de trimitere.

În Romania, atat in sistemul de sănătate public, cat si in cel privat, majoritatea serviciilor medicale sunt gratuite pentru pacienții asigurati cu bilet de trimitere, în timp ce aceleași servicii pot avea costuri considerabile pentru pacienții fără trimitere.

Prin urmare, este esențial ca pacienții să se informeze înainte de a accesa serviciile medicale, pentru a evita surprizele neplăcute.

In Clinica Biomedscan, toate investigatiile RMN cu bilet de trimitere pe care le efectuam sunt Gratuite si includ filmul, CD-ul cu toate imaginile si rezultatul (interpretarea scrisa).

Deci la intrebarea ” Cat este RMN pret cu trimitere ?” raspunsul este simplu: 0 lei !

 

rmn cu bilet de trimitere, rmn pret cu trimitere

 

Întrebări frecvente despre RMN cu bilet de trimitere

 

Navigarea prin sistemul de sănătate poate fi adesea confuză, iar termeni precum „RMN” și „bilet de trimitere” pot ridica multe întrebări.

În cele ce urmează, vom răspunde la câteva dintre cele mai frecvente întrebări legate de aceste subiecte.

 

Cine poate elibera un bilet de trimitere pentru RMN?

Un bilet de trimitere pentru RMN poate fi eliberat numai de un medic specialist, în funcție de simptomele prezentate de pacient și de necesitatea unei investigații mai aprofundate.

Medicul de familie poate emite bilet de trimitere catre o consultatie la medicul specialist, dar medicul de familie nu poate emite bilet pentru RMN.

 

Pot face un RMN fără bilet de trimitere?

Da, este posibil să puteți face un RMN fără trimitere in Capitală, dar costurile vor fi suportate în totalitate de pacient.

Vezi Tarife Rezonanță Magnetică Nucleară în București !

 

Cat costă biletul de trimitere pentru rezonanță magnetică rmn?

În sistemul de sănătate din Romania, biletul de trimitere este gratuit. 

 

Ce se întâmplă dacă pierd biletul de trimitere?

Dacă pierdeți biletul de trimitere, este recomandat să vă întoarceți la medicul specialist care l-a emis pentru a solicita un duplicat.

 • Fără bilet, nu puteți beneficia de serviciile medicale necesare.

Fara bilet va trebui sa achitati costul integral al investigatiei RMN.

Navigarea prin sistemul medical poate fi complexă, dar cu informațiile corecte, procesul poate deveni mult mai ușor.

Așadar, nu ezitați să vă adresați întrebări medicului dumneavoastră sau personalului medical al Biomed Scan, atunci când aveți nevoie de clarificări.

 

RMN Pret cu Trimitere

Daca aveti bilet de trimitere pentru RMN prin Casa de Asigurari – pret 0 lei !

 

Concluzie

Este esențial să ne înțelegem drepturile, obligațiile și opțiunile.

Înțelegerea conceptului de RMN și a biletului de trimitere este un pas important în acest sens.

Așa cum am subliniat, RMN-ul este o tehnică de diagnosticare extrem de utilă, capabilă să ofere imagini detaliate ale organelor și țesuturilor din corpul nostru.

Biletul de trimitere, pe de altă parte, este cheia care deschide ușa către această investigație, in mod gratuit. 

În concluzie, sănătatea noastră este un bun prețios care merită protejat și îngrijit. A avea cunoștințele necesare despre functionarea sistemului de sănătate ne oferă controlul asupra propriei noastre îngrijiri.

Întrebările sunt, în acest sens, unul dintre cele mai puternice instrumente pe care le avem la dispoziție.

rmn biomed scan irm bucuresti, rmn cu bilet de trimitere, rmn pret cu trimitere, rmn gratuit cu trimitere, rmn cu bilet de trimitere bucuresti prin casa de asigurari casmb

Biomed Scan Recenzii

Recenzii Clinica Biomedscan
Recenzii Clinica Biomedscan

Vezi Recenzii RMN !

 

Hortensia O.

Recomand pentru program - eu am fost duminică după-amiaza, amabilitatea și pregătirea personalului tânăr, prețuri convenabile. Am primit mesaje înaintea investigației pentru a-mi aminti de programare și, chiar cu câteva minute înainte de a ajunge la ei, m-au sunat să se asigure că mă descurc, știind că vin de la Ploiești. Investigația (RMN genunchi) a durat 25 de minute, iar în total, cu completarea formularelor necesare și cu înmânarea CD-ului + poze, am stat circa 1 oră.

 

Ruxandra-Maria N.

Pot descrie totul în superlative! Mulțumesc, Biomed Scan, pentru experiența plăcută pe care am avut-o în clinica voastră. Personalul este extrem de bine pregătit și amabil, iar serviciile oferite sunt impecabile! Am efectuat o investigație RMN și pe parcursul întregii proceduri am fost încurajată și totul a decurs fără probleme.

Este o clinică de top, cu o echipă de profesioniști, pe care o recomand cu toată încrederea!

 

Sevastita B.

Servicii de înaltă calitate, am fost cu mama mea la un RMN , am fost uimita de asemenea servicii , le mulțumesc în principal fetelor de la recepție Monica și Raluca pentru amabilitatea oferita , asistentei medicale și cât domnului doctor , va mulțumesc!
 
Nota 10 .
 

Andreea B.

Local Guide · 33 de recenzii
 

Este a doua oară când ajung la ei. Foarte mulțumită! Sunt și o persoana claustrofoba și mi s a permis ca soțul sa intre înăuntru, chiar sa mă țină de mana ☺️🫣. Cu biletul de trimitere aici faci totul gratuit, foarte convenabil, in alte părți nu scapi fara 450 de lei.

Voi mai reveni daca va mai fi nevoie.👍👍👍 …

 

Octavian S.

Local Guide · 91 de recenzii
 
Personal deosebit de drăguț și foarte bine calificat în special domnișoara de la recepție, domnul asistent de la RMN și Dl Doctor!
 
Servicii de calitate, chiar am rămas foarte plăcut impresionați!
Nota 10 cu plus! Felicitări!
 
 
 

Adrian G.

 

Recent mama mea de aproape 90 de ani a efectuat un RMN de peste 1 ora la Biomed Scan din Bd. Nicolae Grigorescu.
 
Am fost placut impresionati de profesionalismul si grija aratate pe parcursul investigatiei de dra asistenta si am dori sa-i multumim pe aceasta cale.
De asemenea, dna de la receptie a fost amabila si suportiva.
 
 
 
 

Adrian Marius U.

Servicii prompte și profesioniste. Personalul oferă indicații folositoare și foarte amabil. Decontarea prin CNAS se face prin programare cu cel puțin 6 săptămâni înainte, având biletul de trimitere.

 
Contracost, am reușit să mă programez pentru ziua următoare, foarte rapid.
 
 
 
 

Alina V

Recomand cu încredere această clinică! Am avut o programare la Biomed Scan Titan, unde am fost întâmpinată de o doamnă extrem de amabilă la recepție. Mi s-a explicat cu răbdare cum să completez chestionarul și care este procedura pentru RMN. Programarea a fost respectată în mod punctual, iar CD-ul cu rezultatele mi-a fost înmânat imediat.

Mulțumesc echipei pentru profesionalismul, amabilitatea și empatia de care au dat dovadă!

 
 
 

Elena L

O experiență inedită și plăcută! Recomand această clinică! În primul rând, am ratat programarea la ora stabilită, dar am fost reprogramată rapid! Personal tânăr și profesionist, atent, comunicativ, interpretarea rezultatului a fost rapidă    ( 2 zile ) . Foarte mulțumită! Revin cu drag!!! Am făcut RMN cerebral. A fost prima dată când fac această analiză. Mi s-a explicat tot ce urmează să mi se facă!

Mergeți la această clinică !

 

Georgeta Andreea I.

Am sunat pentru a mă programa pentru un RMN lombo-sacrat, cu bilet de trimitere, și mi s-a zis că primul loc disponibil va fi abia peste aproape 2 luni, acceptând data. La două zile, m-a sunat o domnișoară drăguță spunându-mi că s-a eliberat un loc peste alte 2 zile, dar din păcate nu am putut accepta deoarece biletul de trimitere era incomplet. La o săptămână distanță, am fost din nou sunată pentru aceeași informație, rămânând să mă duc în această zi (pentru a rezolva problema cu biletul). Am ajuns la clinică unde domnișoarele de acolo au fost foarte drăguțe și s-au comportat foarte profesional. Într-adevăr, s-a decalat puțin programarea, intrând la o distanță de 15-20 minute (nu am avut o problemă cu asta), dar filmul și CD-ul au fost înmânate pe loc, rămânând să primesc pe e-mail sau să mă duc să-mi ridic interpretarea la RMN peste alte 10 zile. Am rămas foarte plăcut surprins de personal, încât aș recomanda-o și altor persoane.

 
 
 

Anastasiei A.

În urma mai multor căutări, am găsit această clinică, despre care pot spune doar că sunt profesioniști în toate aspectele. Nu făcusem niciodată un RMN și eram puțin sceptică în privința examinării, având și o ușoară claustrofobie.

Programarea a fost făcută foarte rapid, pentru a doua zi. Asistenta a vorbit cu mine pe toată durata examinării, anunțându-mă câte minute mai aveam din examinare, când mă puteam mișca și când nu.

M-am simțit relaxată și în siguranță, în ciuda zgomotelor, știind că există cineva care îmi vorbește și mă supraveghează. Clinica este curată, spațioasă, iar personalul de la recepție este plăcut și bine pregătit. Recomand cu încredere.

 

Manuela M.

Local Guide · 27 de recenzii
 
Am fost in aceasta locație intr o duminica pentru un RMN …in aceasta locație ești chemat la investigații chiar și sâmbătă și duminica Un centru de imagistica foarte plăcut..curat…multă liniște…personal foarte drăguț si atent Deși am venit cu multă frica de acest aparat de RMN ….cu mulți ani in urma am maj făcut RMN intru tub destul de lung care mi-a dat o stare foarte proasta sj am avut impresia ca nu am sa mai ies niciodata …
 
La Biomedscan am avut surpriza sa gasesc un aparat de ultima generație mult maj performant sj mai scurt iar frica mea nu a mai existat și am stat foarte relaxata in timpul examinării Recomand cu mare drag acest centru mai ales pentru cei care au probleme de claustrofobie de rmn
 

Vlad B.

 
Recomand cu încredere! Am avut o programare pentru un RMN al coloanei lombare, cu plata, la recomandarea medicului neurolog, și am fost destul de reticent deoarece nu mai făcusem niciodată o astfel de investigație. Odată ajuns la clinica Biomed Scan, am fost întâmpinat de personalul de la recepție, care s-a dovedit foarte amabil și mi-a explicat ce și cum trebuie completat în privința formularelor, în ce constă investigația. După câteva momente de așteptare, am fost preluat de domnul de la RMN. Investigatia a decurs foarte bine, chiar dacă eram cam speriat inițial. Am fost întrebat de mai multe ori dacă totul este în regulă, și mi s-a explicat că în cazul în care ar fi apărut o problemă, ar trebui să apelez butonul de panică și domnul de la operație ar fi venit imediat să verifice ce s-a întâmplat. După investigație, mi s-au dat pe loc filmul și CD-ul, iar interpretarea scrisă urma să o primesc în a 5-a zi. Totul a costat 590 de lei, foarte avantajos în comparație cu alte clinici. Sunt foarte încântat de ceea ce a oferit clinica și cu siguranță voi recomanda și cunoștințelor care au nevoie de efectuarea unui RMN sau a unor consultații.
 
Poza Clinica Biomedscan Titan
 

Dan M.

 

Am venit la clinica din Titan pentru o serie de investigații RMN și am avut o experiență extrem de plăcută. Serviciile prestate au fost ireproșabile. Am fost preluat la timp, conform programării, fără întârzieri, și am fost tratat ca un pacient respectat și important, nu ca un simplu client.

Sunt foarte mulțumit de modul în care medicul specialist mi-a vorbit, fiind extrem de empatic și oferindu-mi detalii esențiale și suplimentare despre investigația efectuată. De asemenea, clinica se remarcă prin curățenia impecabilă, iar doamna de la recepție a fost foarte amabilă și mi-a oferit chiar sfaturi despre parcarea în zona, care este, de obicei, aglomerată.

Un aspect important de menționat este și prețul, care pentru un RMN de 1.5 Tesla este cel mai mic pe care l-am găsit în București. În plus, m-am bucurat să aflu că nu mai sunt costuri suplimentare pentru CD-ul cu rezultatele, spre deosebire de alte clinici.

În concluzie, 5 stele ... de nota 10.

 

Ruxandra N.

 
Voi recomanda tuturor o clinică de nota zece! M-am programat pentru un RMN la genunchi, cu plata. Am intrat cu o întârziere de 10 minute, dar în acest timp, personalul m-a ajutat să completez formularele necesare pentru investigație și am fost serviți cu bomboane (ce gest drăguț! 😀). Doamna asistentă de la RMN a fost foarte amabilă (îmi pare rău că nu am reținut numele), mi-a explicat cum va decurge procedura și cât timp va dura. Pe tot parcursul investigației, m-a întrebat prin microfon dacă mă simt bine, manifestând răbdare și empatie, întrucât era prima mea experiență cu un RMN și aveam emoții mari. Mamei mele i s-a permis să mă însoțească în camera RMN-ului, ceea ce a contat foarte mult pentru mine. Este adevărat că se aud niște zgomote asemănătoare bătăilor de tobe, dar am avut căști cu muzică și a fost în regulă. La sfârșit, mi s-a înmânat CD-ul cu imaginile, iar rezultatul scris mi s-a spus că va fi gata în aproximativ 3-5 zile. Prețul este mediu spre mic în comparație cu alte clinici din București. Mulțumesc pentru tot!
 
Poza Clinica Biomedscan Titan, RMN