RMN Genunchi Pret BIOMED SCAN

În clinica Biomed Scan, RMN Genunchi PRET pornește de la 670 Lei.

Mergi direct la costuri !
rmn genunchi pret normal plan coronal, sagital, axial

Genunchiul este una dintre cele mai solicitate articulații ale corpului nostru, fiind supus în permanență presiunilor și șocurilor în timpul activităților zilnice sau sportive.

 

Din nefericire, acest lucru îl face vulnerabil la diverse afecțiuni, de la leziuni ligamentare și meniscale până la artrită și osteonecroză.

 

Doar anul trecut în România au fost efectuate peste 7200 de operații la genunchi, ceea ce întărește faptul că leziunile genunchiului sunt o problemă frecventă, în special în rândul persoanelor fizic active, majoritatea dintre aceste operații fiind suferite de femei.

7200 operatii genunchi in 2023 in romania

Depistarea din timp a problemelor la genunchi este esențială pentru a preveni agravarea lor și a evita intervenții chirurgicale costisitoare sau chiar invalidante.

 

Aici intervine imagistica prin rezonanță magnetică (RMN) ca unul dintre cele mai precise și neinvazive mijloace de diagnostic.

 

Prin utilizarea undelor radio și a câmpului magnetic puternic, RMN Genunchi generează imagini detaliate ale țesuturilor moi – mușchii, tendoanele, cartilajele și ligamentele din jurul genunchiului.

 

Aceste scanări permit medicilor să detecteze chiar și cele mai mici rupturi, umflături sau leziuni care nu sunt vizibile la raze X.

2150 rmn genunchi la biomed scan in 2023

Cât Costă un RMN Genunchi in București ?

 

RMN GENUNCHI PRET POLICLINICA TITAN

In clinica Biomed Scan Titan (>>> indicații de orientare) , prețul unei proceduri RMN pentru genunchi este de 670 lei.

Acesta include atât scanarea RMN propriu-zisă, cât și interpretarea imaginilor de către medicii noștri radiologi specializați în patologia musculo-scheletală.

În situația administrării de substanță de contrast, se adaugă 290 lei pentru secvențele suplimentare de scanat. Astfel, RMN Genunchi Preț cu Substanță de Contrast devine 670 + 290 = 960 lei.

Filmul și CD-ul cu toate imaginile sunt de asemenea incluse în preț și le veți primi pe loc, imediat după investigația RMN genunchi.

Rezultatul va fi trimis prin email în 2-7 zile. (detalii exacte în momentul programării).

 • În perioada iunie – septembrie 2024 oferim 20% reducere pentru studenți și pensionari!

 

În cazul în care aveți un bilet de trimitere Gratuit prin Casa de Asigurări pentru RMN Genunchi, prețul este 0 lei!

 • Biletul trebuie emis doar de un medic specialist (ex.: medic ortoped etc.).
 • Timp de așteptare pentru investigație gratuită: aprox. 30-60 de zile (în funcție de plafon și de suplimentările alocate de către CAS – detalii exacte în momentul programării telefonice).
021 9967

 

RMN GENUNCHI PRET CLINICA RACARI

Iți scanăm articulația genunchiului cu 2 sisteme RMN Siemens Magnetom Sempra 2022 și RMN Siemens Magnetom Altea 2024.

>>> Indicații de orientare Biomed Scan Răcari

RMN GENUNCHI PRET NATIV

800 710 LEI.

RMN GENUNCHI PRET cu SUBSTANTA de CONTRAST

1100 1000 LEI.

RMN GENUNCHI PRET cu BILET de TRIMITERE CASMB

0 LEI.

RMN GENUNCHI CU SEDARE

710 + 630 lei sedarea

( pentru pacienții cu claustrofobie,

sub monitorizarea permanentă a medicului ATI )

RMN GENUNCHI CU SEDARE cu BILET de TRIMITERE

se va achita numai sedarea 630 lei , investigația RMN este gratuită.

Acceptăm:

 • plata integrală cash sau card.
 • plata în rate fără dobândă pe 6 luni (prin BT STAR sau CARD AVANTAJ).
 • majoritatea asigurărilor private de sănătate.

 

021 9967

 

 

Clinicile AFFIDEA

BIOMED SCAN

TITAN

RACARI

RMN GENUNCHI PRET

(fara contrast)

670 lei

710 lei

RMN GENUNCHI PRET

cu substanță de contrast

960 lei

1000 lei

RMN GENUNCHI PRET

cu sedare intravenoasa

+ 630 lei

RMN GENUNCHI PRET

cu bilet de trimitere

0 lei

0 lei

FILM + CD

Inclus

Inclus

 

 

Cand ai nevoie de un RMN Genunchi ?

Un RMN (rezonanță magnetică nucleară) de genunchi este de obicei recomandat atunci când pacientul prezintă unul sau mai multe dintre următoarele semne / simptome :

 1. Durere persistentă la genunchi, care nu răspunde la tratamentele conservatoare (odihnă, gheață, medicamente antiinflamatoare, fizioterapie).
 2. Leziuni traumatice la genunchi: accidente sportive sau căderi, care pot include suspiciunea de rupturi de ligamente, menisc sau cartilaj.
 3. Instabilitate / slăbiciune la nivelul genunchiului, ceea ce poate sugera o problemă cu ligamentele sau structurile de susținere ale genunchiului.
 4. Umflături inexplicabile (edeme sau inflamații la genunchi), ce nu se remit după tratamentele standard.
 5. Rigiditate / limitare a mișcării la nivelul genunchiului, sugerând posibile probleme structurale sau de țesuturi moi.
 6. Efecte secundare sau agravarea simptomelor după o intervenție chirurgicală la genunchi, care necesită evaluarea stării postoperatorii.
 7. Simptome neurologice asociate: amorțeală sau furnicături la nivelul piciorului, care pot indica compresie nervoasă.

 

Disclaimer:

 • Informațiile prezentate în acest articol sunt furnizate doar în scopuri informative și educaționale. Acest articol nu este menit să ofere sfaturi medicale și nu trebuie să fie folosit în locul unei consultări cu medicul dumneavoastră, nici pentru a stabili un diagnostic sau tratament;
 • Orice decizie privind diagnosticul și tratamentul afecțiunilor Dvs. medicale trebuie luată în urma consultării unui medic specialist.
 • Informațiile prezentate în acest articol sunt bazate pe cercetări și studii medicale actuale, dar trebuie să fiți conștienți că cercetarea și practica medicală sunt într-o continuă schimbare.
 • Nu garantăm că informațiile din acest articol sunt complete, precise, actualizate sau relevante pentru nevoile dumneavoastră individuale de sănătate.
 • Autorul și platforma nu își asumă responsabilitatea pentru orice acțiune, consecință sau neglijență pe care o luați în urma citirii sau a aplicării informațiilor prezentate în acest articol.
Trimite mesaj
1
Aveți nevoie de ajutor?
Buna ziua,
Cu ce informații vă putem ajuta?