fb

CONSULT CARDIOLOGIE


 • Consult Cardiologie – este arta medicinii care are ca scop protejarea inimii si a sistemului cardiovascular, prin diagnosticare si tratament timpuriu.
medic cardiolog bucuresti

În acest articol vom discuta despre serviciile de cardiologie oferite de clinica Biomedscan și cum acestea pot ajuta pacienții să își mențină sănătatea inimii.


Consult cardiologie

Clinica Biomedscan (racari 6A) pune la dispozitie urmatoarele servicii medicale:

2.1 Consultatie cardiologie in Bucuresti– Consultația inițială

Ce presupune consultul cardiologic?

Un consult cardiologie initial la Biomedscan include si investigația EKG de repaus. În cadrul acestei consultații, medicul specialist va evalua istoricul medical al pacientului, va realiza o examinare fizică și va interpreta rezultatele EKG pentru a detecta eventuale probleme cardiace.

 • Consult cardiologic pret 219 lei.

2.2 Consultația de control cardiologie

 • In ce consta un consult cardiologic de control?

Consultația de control este o întâlnire ulterioară cu medicul specialist cardiolog pentru a evalua evoluția pacientului și eficacitatea tratamentului prescris.

Pret consult cardiologie – control 100 lei.


Investigații cardiologice oferite la Biomedscan

3.1 Ecografie cardiaca (ecocardiografie)

Ecografia cardiacă este o investigație neinvazivă care utilizează ultrasunete pentru a vizualiza structura și funcția inimii.

 • ecografie cardiaca bucuresti: pret ecocardiografie 269 lei.
holter ekg, pozitionare electrozi ekg ecografie cardiaca

3.2 Ecografie carotidiană Doppler

Ecografia carotidiană Doppler este un tip de ecografie cardiaca care utilizează ultrasunete pentru a evalua fluxul sanguin și structura arterelor carotide. Acest examen este important pentru depistarea riscului de accident vascular cerebral.

Prețul pentru o ecografie cardiaca carotidiană Doppler la Biomedscan este de 269 lei.

3.3 Electrocardiograma (EKG)

EKG-ul este un test care înregistrează activitatea electrică a inimii și poate detecta anomalii ale ritmului cardiac, ischemie miocardică sau alte probleme cardiace. Costul pentru un EKG cu interpretare la Biomedscan este de 120 lei.

 • EKG pret 120 lei.
ecografie doppler

3.4 Monitorizarea Holter ECG si TA

Monitorizarea Holter implică înregistrarea continuă a activității electrice a inimii și a tensiunii arteriale pe o perioadă de 24-48 de ore sau chiar 7 zile. Acest tip de investigație este util pentru diagnosticarea problemelor cardiace intermitente sau pentru evaluarea eficacității tratamentului.

Tarifele pentru monitorizarea Holter TA sau Holter ECG la Biomedscan variază în funcție de tipul și durata monitorizării si includ interpretare:

 • Holter TA 24 h pret : 190 lei
 • Holter tensiune 48 ore: 340 lei
 • Holter EKG 24 ore pret 190 lei
 • Holter EKG 48h: 340 lei
 • Holter (ECG)EKG 72h: 470 lei
 • Holter (ECG)EKG 7 zile: 890 lei.
pozitionare electrozi ekg montare electrozi ekg holter ecg

3.5 Pulsoximetrie

Pulsoximetria este o metodă medicală neinvazivă utilizată pentru a evalua nivelul de oxigen din sângele arterial și este o investigație utilă pentru evaluarea funcției respiratorii și cardiace. La Biomedscan, se efectuează pulsoximetrie cu interpretare si are un pret de 60 lei.


Pachet cardiologie Biomedscan

Pachetul complet de cardiologie oferit de Biomedscan include: consultație inițială, ecografie cardiacă, EKG și pulsoximetrie, cu interpretare. Acest pachet este ideal pentru pacienții care doresc o evaluare completă a sănătății inimii.

 • Examen cardiologic complet pret 390 lei ( Redus de la 430 lei )

nu efectuam pachet cardiologie cu bilet de trimitere.


Medicii specialiști cardiologi ai clinicii Biomedscan

medic specialist

Echipa de cardiologi de la Biomedscan este alcătuită din următorii medici specialiști:

 • Dr. Valentin Marghescu
 • Dr. Nita-Carstea Adela
 • Dr. Ivănescu Andreea
 • Dr. Georgescu Camelia
 • Dr. Marin Georgiana-Gabriela.

Medicii noștri au în egală măsură răbdare, empatie și experiență și sunt pregătiți să ofere pacienților consultații și tratament personalizate.

În ultimii 5 ani am efectuat peste 15000 de consultații și investigații cardiologice, ceea ce demonstrează angajamentul nostru față de sănătatea dumneavoastră.

Analize din sange – Profil Cardiac

Profilul cardiologic reprezinta o serie de teste de sânge care evaluează diferite aspecte ale sănătății, ce pot avea legatura cu sănătatea cardiovasculară. Pachetul de analize include hemoleucograma completă, VSH, glicemia, HDL și LDL-colesterolul, trigliceridele, TSH, FT4, GGT, bilirubina totală, proteina C reactivă, sideremia, electroliții, acidul uric și ureea serică.

În funcție de rezultate, se pot identifica factorii de risc cardiovascular și se poate recomanda o schimbare a stilului de viață, medicamente sau alte investigații medicale.

 • set analize cardiologie 398 lei (redus de la 475 lei).

Afecțiuni cardiovasculare:

Bolile cardiace sunt printre cele mai frecvente probleme de sănătate la nivel global, iar consultul medical regulat este esențial pentru prevenirea lor sau pentru depistarea lor în stadii incipiente, când tratamentul poate fi mai eficient și riscurile mai reduse.

6.1 Infarctul miocardic acut

Infarctul miocardic acut este o urgență medicală ce se caracterizează prin necroza unei părți a mușchiului inimii din cauza lipsei de oxigen și nutrienți. Acesta poate provoca dureri severe în piept, dificultăți de respirație, amețeli și alte simptome.

300 lei, 400 lei, medic primaR, 150 lei

6.2 Hipotensiunea arterială

Hipotensiunea arterială este o afecțiune în care tensiunea arterială este anormal de scăzută, ceea ce poate provoca amețeli, leșin, senzație de slăbiciune sau oboseală, tulburări de vedere, confuzie mentală, palpitații sau chiar șoc.

6.3 Hipertensiunea

Hipertensiunea, cunoscută și sub numele de tensiune arterială crescută, este o afecțiune frecventă care poate provoca probleme grave de sănătate, cum ar fi accident vascular cerebral, infarct miocardic și insuficiență renală.

6.4 Insuficiența aortică

Insuficiența aortică este o afecțiune în care valva aortică nu se închide corespunzător, permițând sângelui să se întoarcă în ventriculul stâng în loc să fie pompat în aortă. Aceasta poate duce la simptome precum palpitații, oboseală și dispnee. Mai multe informații despre insuficiența aortică pot fi găsite aici.

6.5 Insuficienta mitrala

Insuficiența mitrală este o afecțiune în care valva mitrală nu funcționează corespunzător, permițând sângelui să se întoarcă în atriul stâng în loc să fie pompat în ventriculul stâng. Aceasta poate provoca simptome precum palpitații, dispnee și oboseală.

6.6 Stenoza aortică

Stenoza aortică este o afecțiune cardiacă complexă în care valva aortică se îngustează, împiedicând sângele să circule în mod eficient în aortă. Simptomele stenozei aortice includ dureri în piept, dificultăți de respirație și amețeli. Puteți afla mai multe despre stenoza aortică aici.

6.7 Stenoza mitrală

Stenoza mitrală este o afecțiune în care valva mitrală se îngustează, împiedicând sângele să circule în mod eficient între atriul stâng și ventriculul stâng. Simptomele stenozei mitrale includ palpitații, oboseală și dificultăți de respirație. Mai multe informații despre stenoza mitrală pot fi găsite aici.

6.8 Sindromul QT lung

Sindromul QT lung este o afecțiune genetică rară care afectează sistemul electric al inimii și poate provoca aritmii potențial fatale. Puteți afla mai multe despre sindromul QT lung aici.

6.9 Tahicardia

Tahicardia este o afecțiune în care inima bate prea repede, ceea ce poate provoca palpitații, amețeli și alte simptome. Puteți afla mai multe despre tahicardie aici.

6.10 Bradicardia

Bradicardia este o afecțiune în care ritmul sinusal al inimii este încetinit. Simptomele bradicardiei includ amețeli, oboseală și leșin. Mai multe informații despre bradicardie pot fi găsite aici.

6.11 Tromboza sinusului venos cerebral

Tromboza sinusului venos cerebral este o afecțiune rară în care se formează un cheag de sânge în sinusurile venoase ale creierului, provocând simptome precum dureri de cap, convulsii și dificultăți de vedere. Puteți afla mai multe despre tromboza sinusului venos cerebral aici.

6.12 Bloc atrioventricular

Blocul atrioventricular este o afecțiune care afectează sistemul electric al inimii, ducând la probleme de ritm cardiac. Citește despre blocul atrioventricular, aici.

6.13 Palpitațiile

Palpitațiile sunt senzații neplăcute ale bătăilor inimii, care pot fi cauzate de o varietate de motive, inclusiv stres, consumul excesiv de cafeină sau afecțiuni cardiace. Puteți afla mai multe despre palpitații și modul de prevenire a acestora aici.


Concluzie

Un consult cardiologic este esențial pentru inimă și prevenirea sau tratarea afecțiunilor cardiace. În clinica Biomedscan, pacienții beneficiază de servicii de înaltă calitate, precum consultații, ecografii cardiace si eco doppler carotide, EKG și monitorizare Holter, oferite de medici cardiologi experimentați. 

Ne mândrim cu recenziile pacienților noștri, va rugam citiți-le înainte de a lua decizia asupra clinicii de cardiologie în care doriți sa fiți consultat.

 • Nu ezitați să programați o consultație cardiologică la Biomedscan pentru a vă asigura că inima dumneavoastră este sănătoasă și funcționează corespunzător.


FAQ

Ce este un consult cardiologie?

Un consult cardiologic este o evaluare medicală efectuată de un medic specialist în cardiologie pentru a examina sănătatea inimii și a identifica orice probleme cardiace potențiale.

Ce servicii sunt oferite în cadrul unui consult cardiologic la Biomedscan?

La Biomedscan, pacienții beneficiază de consultații, ecografii cardiace, EKG, monitorizare Holter și alte investigații cardiace, în funcție de necesitățile individuale ale pacientului.

Cum fac o programare pentru o consultatie cardiologie?

Puteți programa online un consult cardiologic la Biomedscan online, in sectiunea contact / programare sau sunând clinica direct, la 0219967.

Care sunt tarifele pentru serviciile de cardiologie oferite de Biomedscan?

Tarifele pentru serviciile cardiologice oferite de Biomedscan variază în funcție de investigațiile necesare. Puteți găsi o listă completă a tarifelor in pagina de consultatii / cardiologie din meniu.

Cum pot afla mai multe despre afecțiunile cardiace și tratamentele disponibile?

Puteți afla mai multe despre afecțiunile cardiace și tratamentele disponibile citind blogul Biomedscan și explorând articolele informative.

rmn cardiologie clinica RMN bucuresti - biomedscan.

Descopera Serviciile de Cardiologie pe care le oferim în clinicile noastre !

Daca ai nevoie de o programare la Cardiologie, o poți face usor la noi pe site sau la telefon !

0219967
doctor ilustratie
rmn cardiologie clinica RMN bucuresti - biomedscan.
doctor ilustratie

Descopera tarifele Cardiologie pe care le oferim în clinicile noastre !

Vezi Tarife Cardiologie

Daca ai nevoie de o programare Cardiologie, o poți face usor la noi pe site sau apelează-ne, iar noi te ajutăm cu restul .

Disclaimer:

 • Informațiile prezentate în acest articol sunt furnizate doar în scopuri informative și educaționale. Acest articol nu este menit să ofere sfaturi medicale și nu trebuie să fie folosit în locul unei consultări cu medicul dumneavoastră, nici pentru a stabili un diagnostic sau tratament;
 • Orice decizie privind diagnosticul și tratamentul afecțiunilor Dvs. medicale trebuie luată în urma consultării unui medic specialist.
 • Informațiile prezentate în acest articol sunt bazate pe cercetări și studii medicale actuale, dar trebuie să fiți conștienți că cercetarea și practica medicală sunt într-o continuă schimbare.
 • Nu garantăm că informațiile din acest articol sunt complete, precise, actualizate sau relevante pentru nevoile dumneavoastră individuale de sănătate.
 • Autorul și platforma nu își asumă responsabilitatea pentru orice acțiune, consecință sau neglijență pe care o luați în urma citirii sau a aplicării informațiilor prezentate în acest articol.
Trimite mesaj
1
Aveți nevoie de ajutor?
Buna ziua,
Cu ce informații vă putem ajuta?